.

.

Метален хамак-клетка 2 в 1, за целогодишно ползване, аксесоари за плъх клетки, подслон за морско свинче, легло за пор, Хамак за мини гнездо с покритие за домашни любим?

Метален хамак-клетка 2 в 1, за целогодишно ползване, аксесоари за плъх клетки, подслон за морско свинче, легло за пор, Хамак за

BGN 2.00

Наличност
На склад

【Стабилна и сигурна】the rat клетка-хамак метална платформа и не висеше толкова много намаляване на вероятността от падане.Хамак с размери от 10 "Д х 6,5"Ш х 2,5"В, уютна мини-легло за домашни любимци с калъф, перфектно подходяща за хамстери / захарни планери / малки таралежи.Моля, проверете размерите, преди да купите. 【С двойно предназначение】 Дишащи метални кошници и топло гнездо (водоустойчива отвън и флисовые вътре) може да се използва самостоятелно.През зимата пухкави хамак bag of rat клетки се превръща в топъл дом.През лятото на кошница от метал, тъй като в хладно помещение, без руното подложки сгъсти. 【Лесно почистване】 Перете отделно.Възглавницата могат да се перат в машина, а метална количка изплакнете с вода.Съхранявайте мини-подложка за домашни любимци и клетката се поддържат чисти, за да се намали миризмата. 【Твърд дъвчене метал】 Аксесоари за клетки за чинчила, без мирис, устойчиви на укусам метал.В комплекта са включени 2 комплекта нокти, 1 Подвижна Вътрешна подложка и 1 количка.Подвесная мини-легло за домашни любимци е задължително условие за порове и Плъхове. 【Лесна инсталация】 2 комплекта нокти, които се съдържат в прутьях клетки.Аксесоари за клетки за домашни любимци-плътна паяжина метални изискват две фиксирани опори вместо четири, така метална подвесную легло за плъхове може да се закача навсякъде.Можете да си взаимодействат с домашен любимец по всяко време.Носилката за плъхове Fenice rat, както и аксесоари за морски свинчета, екстри за плъхове, прах от чинчила, хамак за плъхове, клетка за животни, къщичка за чинчила Като компания, специализирана в продукти за домашни любимци, нашите продукти са свързани с живота на домашни любимци, пътешествия, грижа за здравето и развлечения.С fenice вашите сладки домашни любимци, отлично ще се проведе време. 【Сверхдолгое следпродажбено обслужване】 Ако по време на използване се сблъскате с някакви проблеми, моля не се притеснявайте и не се колебайте да се свържете с нас.

Опции за продукта

Свързани продукти