.

.

Mipcase 12 Бр Каишка за Хамстер Хомячья Сбруя Каишка За Гущери заешката дупка Колани За Малки Домашни Любимци Колани За Влечуги Хомячья Дърпане на Въже Повод За Морско ?

Mipcase 12 Бр Каишка за Хамстер Хомячья Сбруя Каишка За Гущери заешката дупка Колани За Малки Домашни Любимци Колани За Влечуги Хомячья

BGN 2.00

Наличност
На склад

Каишка за хамстер на открито-Този на каишка за домашен хамстер, специално предназначени за хамстери и други животни, тя е удобна и безопасна за използване ВЪЖЕ за каишка за протеини-каишка за каишка за протеини е Изработен от превъзходни материали, дишащ, удобен, той е много здрав и безопасен за използване. КАИШКА за плъхове е Изработена от висококачествени материали, той е еластичен, дишаща, износоустойчива и може да се използва известно време.КАИШКА от БОРОДАТЫМ ДРАКОН-дърпане на въже за заек Добре изработена дърпане на въже е удобна и трайна, лесно се носи, и тя може да донесе на вас и вашия домашен любимец приятни впечатления.ЗАПРЯГАЙТЕ с МОРСКИ СВИНЧЕТА - и използвайте подкрепете с вас в повторно използване.Лесно да се заеме и да стреля.Каишка за хамстер на открито-Този на каишка за домашен хамстер, специално предназначени за хамстери и други животни, тя е удобна и безопасна за използване. ВЪЖЕ за каишка за протеини-каишка за каишка за протеини е Изработен от превъзходни материали, дишащ, удобен, той е много здрав и безопасен за използване. КАИШКА за плъхове е Изработена от висококачествени материали, той е еластичен, дишаща, износоустойчива и може да се използва известно време.КАИШКА от БОРОДАТЫМ ДРАКОН-дърпане на въже за заек Добре изработена дърпане на въже е удобна и трайна, лесно се носи, и тя може да донесе на вас и вашия домашен любимец приятни впечатления.ЗАПРЯГАЙТЕ с МОРСКИ СВИНЧЕТА - и използвайте подкрепете с вас в повторно използване.Лесно да се заеме и да стреля.Пратката включва 12 х каишки за хамстери Характеристики -Материал : найлон шлейка за зайци -Цвят : синьо небе, кафяво, жълто уличен каишка за хамстери -Размер : 140,00 X1,50 X1,50 см/55,02 X0,59 X0 шлейка за брадат дракон. - Този каишка за домашни хамстери е специално разработен за хамстери и други животни, се използва регулируема каишка за хамстери удобно и безопасно. - Този продукт изящно изработен е и е здрава, и повечето хора харесват дърпане на въже за хамстери.

Опции за продукта

Свързани продукти