.

.

DOITOOL 200 бр. Инструмент за Линия чекмедже на Шкафа за Винтажного Куфара Мм Декоративни Линия Занаяти Ретро Шкафове За Вино, Врати, Антикварни Миниатюрни Шкафове Сгло?

DOITOOL 200 бр. Инструмент за Линия чекмедже на Шкафа за Винтажного Куфара Мм Декоративни Линия Занаяти Ретро Шкафове За Вино, Врати, Антикварни

BGN 9.34

Наличност
На склад

- ПАНТИ за пури в ограничени бройки кутии - Подходящи за направата на различни малки кутии със собствените си ръце, перфектният аксесоар за кутии с ръчно изработени- ПАНТИ за шкафа - Специален дизайн и изящна изработка производство. най-добрият заместител на вашата стара, счупена линия.Антични МИНИ-панти-лесни за инсталиране и използване, не са податливи на корозия и деформации, высокопрочны, са отлични и трайни. малки панти-комплектът включва подходящите винтове, за да ви освободи от необходимостта да се търси точния и завийте.ДЪРВЕНИ МЕБЕЛНИ ПАНТИ - Подходящи за производството на своите ръце, всички видове малки кутии книги, кутии, перфектният аксесоар за кутии с ръчно изработени.- ПАНТИ за пури в ограничени бройки кутии - Подходящи за направата на различни малки кутии със собствените си ръце, перфектният аксесоар за кутии с ръчно изработени.- ПАНТИ за шкафа - Специален дизайн и изящна изработка производство. най-добрият заместител на вашата стара, счупена линия.Антични МИНИ-панти-лесни за инсталиране и използване, не са податливи на корозия и деформации, высокопрочны, са отлични и трайни. малки панти-комплектът включва подходящите винтове, за да ви освободи от необходимостта да се търси точния и завийте.ДЪРВЕНИ МЕБЕЛНИ ПАНТИ - Подходящи за производството на своите ръце, всички видове малки кутии книги, кутии, перфектният аксесоар за кутии с ръчно изработени.Списък на пакетите 50 x панти 200 x Характеристики на панти - Цвят : жълт - Подходящ за направата на свои ръце на всички видове малки кутии, кутии, перфектният аксесоар за кутии с ръчно изработени. - Дръжте капака затворен удобно и гладко, практични и добър, тя ще ви донесе много удобства. - Материал : желязо - Заменете старата или счупена линия кутии на нова. - Железен материал, здрав и полезен, панти може да се използва в продължение на дълго време и за защита от ръжда.16in - Лесен за инсталиране и използване, не е лесно ръжда и деформирана, висока якост, отлична и трайна.

Опции за продукта

Свързани продукти