.

.

Qjaiune Матирано Златното Задната Скоба за Издърпване на ръба на пръста 150 мм/5,9 , Алуминиева Скрита Дръжка, Потайные тръстика за Домашна Кухня, Отвора на шкафа в Хола, г?

Qjaiune Матирано Златното Задната Скоба за Издърпване на ръба на пръста 150 мм/5,9 , Алуминиева Скрита Дръжка, Потайные тръстика за Домашна

BGN 2.33

Наличност
На склад

➤ Матови златни пальчиковые тяга : Язычковая тяга изпълнена под формата на задното захващане, дръжка чекмедже е скрит на вратата на гардероба, че едновременно красиво и практично, а също така отговаря на стила на различни дверц на гардеробаТози прост и съвременен стил и лесно ще се впишат в стила на вашия дом. ➤ Пратката съдържа : 2 x прислужници за обратно закрепване на пръстите, крепежни винтове, които са включени в комплекта.Модел : Заоблен вид, Цвят : Матирано злато, Обща дължина : 150 мм / 5.9 инча, Ширина : 40 мм / 1,57 инча, Разстояние между дупките : 128 мм / 5 инча, дебелина : 1,5 мм / 0,06 инча, височина : 19 мм / 0,75 инча. ➤ Широк спектър на приложение : Модерни мебелни дръжки общо утолщены и са лесни за инсталиране, което ви позволява да ги използвате по много въпроси мебели за дома.Идеален за шкаф, чекмедже, бюфет, шкафа, гардероб, тоалетна масичка, ваши wall mount гардероб, нощни шкафчета, в кухнята, във всекидневната стая и трапезарията. ➤ Висококачествен материал : Тази дръжка за издърпване край е изработена от висококачествена алуминиева сплав, твърди леене, я не е лесно да се прекъсне, тя се различава дългосрочната трайност и здравина.А на повърхността се обработва многослойно покритие покритие и почищена четка, която е устойчива на корозия, не податливи на корозия и не се оцвети. ➤ За услуга : Ние се ангажираме да предоставим на клиентите си висококачествени продукти.Ако в рамките на 30 дни не сте 100% доволни от стока, например, купи грешен размер, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще в рамките на 24 часа ще ви дадем задоволително решение.Защо избра нашето Теглене на ръба на пръста си? 1. Модерен стил : Дръжка под формата след инсталация, дръжка чекмедже е скрит на вратата на гардероба, че едновременно красиво и практично, а и сравнен стил с различни врати на гардероба.Този прост, модерен стил, съчетава стил на обзавеждане в едно цяло и е най-модерен съвременен стил декорация на дома. Тънка работа : Дръжката е изработена от лек алуминий, както и край на всяка дръжка-фино полирани, без чеп, и се отличават с фина обработка.

Опции за продукта

Свързани продукти