.

.

В подкрепа на Панти, Врати Клапата Меко затваряне, Стыковые Панти Регулируеми Панти Шкаф Задвижваната Кабинет Кабинет Поднимающаяся Крилото Остава Мебелната Цент

В подкрепа на Панти, Врати Клапата Меко затваряне, Стыковые Панти Регулируеми Панти Шкаф Задвижваната Кабинет Кабинет Поднимающаяся

BGN 46.60

Наличност
На склад

ЗДРАВА УСТОЙЧИВА КОНСТРУКЦИЯ - Елегантна бронз, настъргани с масло, прави тези вътрешни панти с траен и изискан допълнение към всеки домМАТЕРИАЛ - Заоблени панти, изработени от здрава стоманена конструкция, с бронзов покритие, настъргани с маслени бои, по-устойчиви и издръжливи.Конструкция за плавно бавно затваряне на - Покрива се спускат бавно и внимателно, за да не смаже дори и най-малките пръсти.Малък компактен дизайн - Компактна конструкция ви позволява да се инсталира на трудно достъпни места.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Благодаря ви, че дойдохте, пожелавам ви щастлив живот!.ЗДРАВА УСТОЙЧИВА КОНСТРУКЦИЯ - Елегантна бронз, настъргани с масло, прави тези вътрешни панти с траен и изискан допълнение към всеки дом.МАТЕРИАЛ - Заоблени панти, изработени от здрава стоманена конструкция, с бронзов покритие, настъргани с маслени бои, по-устойчиви и издръжливи.Конструкция за плавно бавно затваряне на - Покрива се спускат бавно и внимателно, за да не смаже дори и най-малките пръсти.Малък компактен дизайн - Компактна конструкция ви позволява да се инсталира на трудно достъпни места.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Благодаря ви, че дойдохте, пожелавам ви щастлив живот!.ШИРОКО СЪВМЕСТИМИ с Тези на панти могат да бъдат монтирани на прозорци на бараката, обков навес, ставнях, светлинни люках, вентилационни дупки, кутии за цветя и т. За всички видове външни сгради, като например навеси, къщички, приюти за животни и много други. Удобни и самозакрывающиеся линия Самозакрывающиеся пантите на гардероба са оборудвани с трайни и гъвкави метални кутия пролетта модули, така че задвижваната на шкафа може автоматично да се затвори и да останат затворени, когато ъгълът на наклона на вратите е по-малко от 30 градуса, Регулируема панта за кабинет Задвижваната кабинет за мебели Поднимающаяся флип-надолу крилото поддържа хидравлични линия Спецификация на оборудването : Име : Rack шкаф Материал : цинк сплав Дължина на лоста : 100 мм Дебелина на ръкохватката : 3.

Опции за продукта

Product Name:
Cabinet Stay
Material:
Zinc Alloy
Arm Length:
100mm
Arm Thickness:
3.5mm
Expand Length:
220mm
Bearing Weight:
6KG
Package:
1pc Cabinet Stay with Matching Accessories
Lids will lower slowly and gently to avoid crushing the smallest of fingers. Our lid stays hold the lid open until you close it. Never have to worry about propping your lid open again. Our easy to follow instructions will ensure you get the install right the first time.:
Features:
- Maximum corrosion resistance and durability.:
- Easy to install, easy to use (Can be used for right or left-Hand Mounting):
- Holds the door in any open position or lets it slide down gently.:
- Fully adjustable for different weights by turning a screw in the middle of the arm to setup correct friction pressure. :

Свързани продукти