.

.

4 бр. Панта за легло, Ъглова Метална Скоба За легла, Мебелни Фурнитурные Аксесоари За Стационарни Легла, Дебела Стълбовете За Легла, Подвесная Ъглова Легло, Закрит П?

4 бр. Панта за легло, Ъглова Метална Скоба За легла, Мебелни Фурнитурные Аксесоари За Стационарни Легла, Дебела Стълбовете

BGN 1.00

Наличност
На склад

Размер LTEM : дължина-101 мм, височина 32 мм, широчина 46 мм, подходяща за всички тела в рамките на 35 мм ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ : може да се използва за инсталиране на мебели за дома, може да се използва за подкрепа на греди легла, за определяне на рамката на леглото, квадратна скоба и да се използват за подкрепа и за определяне на други мебели.Качествени материал : Метал квадратна скоба е изработен от висококачествен железен материал, а на повърхността термообработана и оцинкована, която осигурява дълготрайност и защита от ръжда.Лесна инсталация : В комплекта са включени винтове от неръждаема стомана, просто използвайте отвертка или електрическа бормашина за бързо фиксиране на стена. забележка : за Малки и остри предмети, моля, дръжте ги далеч от деца.Размер LTEM : дължина-101 мм, височина 32 мм, широчина 46 мм, подходяща за всички тела в рамките на 35 мм. ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ : може да се използва за инсталиране на мебели за дома, може да се използва за подкрепа на греди легла, за определяне на рамката на леглото, квадратна скоба и да се използват за подкрепа и за определяне на други мебели.Качествени материал : Метал квадратна скоба е изработен от висококачествен железен материал, а на повърхността термообработана и оцинкована, която осигурява дълготрайност и защита от ръжда.Лесна инсталация : В комплекта са включени винтове от неръждаема стомана, просто използвайте отвертка или електрическа бормашина за бързо фиксиране на стена. забележка : за Малки и остри предмети, моля, дръжте ги далеч от деца.Брой в опаковка : 4 Параметри : Размер : дължина-101 мм, височина 32 мм, широчина 46 мм Материал : Желязо на Повърхността : Цинковое покритие с цветен покритие Осъществяване Съдържание : 4 х Панта за легла, 4 х винтове Характеристики на продукта : Метална поставка е направена от висококачествен чугун, а повърхността на термообработана и е покрита с цинк, който е здрав и устойчив на корозия.Може да се използва за инсталиране на мебели за дома, както и за подкрепа и определяне на греди легла и рафтове.

Опции за продукта

Size:
length 101mm,height 32mm,width 46mm
Material:
Iron
Surface:
Color-plated zinc
Package Content:
4 x Bed Hinge,4 x Screws
Product features:
The metal support is made of high-quality iron material, and the surface is heat-treated :
and color-plated zinc, which is durable and anti-rust. :
It can be used for the installation of home furniture and the support and fixation of bed :
beams and shelves. :

Свързани продукти