.

.

TOYANDONA 9 на Ролки от Хартия за лате, Крепированной хартия, Лента хартия, Крепированной хартия за Хелоуин, Белите Ленти за Diy, Лента за украса, материали за Еднократна у?

TOYANDONA 9 на Ролки от Хартия за лате, Крепированной хартия, Лента хартия, Крепированной хартия за Хелоуин, Белите Ленти за Diy,

BGN 2.33

Наличност
На склад

ЦВЕТНИ панделки за РОЖДЕН ДЕН - те също са много подходящи към други бижутата в къщатаСЕРПЕНТИНА за коледното парти - Изработен от безопасен хартия материал, здрав и много красив.ПОДВЕСНОЕ УКРАСА ЗА партита - Намотайте сияние в красива спирала или да виси около мебелите, за да персонализирате стила си на партито.ПЛИСИРАНИ ХАРТИЯ ЗА ПРОИЗВОДСТВО на ЦВЕТОВЕ - материал, Хартия, осигуряваща защита на околната среда и сигурност, можете да ги използвате с доверие.ПАНДЕЛКИ за ФЕСТИВАЛНИ партита - Лесно да използват и да теглите, без да вредят на мебели, добър ефект от използването.ЦВЕТНИ панделки за РОЖДЕН ДЕН - те също са много подходящи към други бижутата в къщата.СЕРПЕНТИНА за коледното парти - Изработен от безопасен хартия материал, здрав и много красив.ПОДВЕСНОЕ УКРАСА ЗА партита - Намотайте сияние в красива спирала или да виси около мебелите, за да персонализирате стила си на партито.ПЛИСИРАНИ ХАРТИЯ ЗА ПРОИЗВОДСТВО на ЦВЕТОВЕ - материал, Хартия, осигуряваща защита на околната среда и сигурност, можете да ги използвате с доверие.ПАНДЕЛКИ за ФЕСТИВАЛНИ партита - Лесно да използват и да теглите, без да вредят на мебели, добър ефект от използването.Списък с пакети 9 x Роли крепированной хартия Характеристики -Материал : Хартия сини ленти -Цвят : Цветни декоративни ленти за партита-Размер : прибл.77 X0 Лента от гофрирана хартия. - Ярък цвят, украсена с много дейности, като някои фестивали, партита по повод рождения ден и т. Изделия от крепированной хартия. - Лек, лесен за използване и демонтаж, подходящ за парти по случай рожден ден, направи си сам, използвайки декоративна крепированную хартия. - Изработен от хартия материал, здрав и красив, с чудесен декоративен ефект бели ленти. - Лесна за използване и премахване без нараняване на вашите мебели, добър ефект от използването на хартиени diy от серпентина. - Можете да отрежете го до желания от вас размер, листове гофрирана хартия са много лесни и удобни за употреба.

Опции за продукта

Свързани продукти