.

.

WUTA Автентични Костни Папки за Намачкване, Скоринговое Сгъване, Биговка, Оригами, Инструмент за вземане на Намачкване ръчно изработени, Полирани binderies и хартиени из?

WUTA Автентични Костни Папки за Намачкване, Скоринговое Сгъване, Биговка, Оригами, Инструмент за вземане на Намачкване ръчно изработени,

BGN 2.67

Наличност
На склад

Материал : естествена кост на едър рогат добитък Размер : 150 мм (дължина)*20 мм (ширина) * 5.Тегло блок : около 40 гр / бр. За ръчно сгъване на лист хартия с произволен размер.Това е чудесен подарък за търговски печат, binderies работилници, училища, любители и всеки занаятчия.Папка от кости или bone folder - това е ръчен инструмент с тъпи ръбове, използвана за свиване на материала в поделках.Например, задължително се справят, изработване на картички, оригами и други изделия от хартия, където се изисква ясна гънка. ? Подходящи за производството на изделия от кожа, книгата задължително дела, обработка и хартия. 6 "x 0,8 х 0,22" инча. ? Е изработена от 100% естествена кост, висококачествен и издръжлив на употреба.Те могат да се ползват по-дълго, отколкото пластмасови папки. ? Папка за костите не е с остри ръбове и не вреди на кожена повърхност и пръст.Безопасен за употреба. ? Чудесно за изглаждане пълни с гънки и полиране втриване, линия на разреза върху кожата или на хартия. ? Използвайте кост папка за надрезания, полиране на кожата или книговезки, не уврежда повърхността. ? Подходящи за производството на изделия от кожа, книгата задължително дела, обработка и хартия. 6 "x 0,8 х 0,22" инча. ? Е изработена от 100% естествена кост, висококачествен и издръжлив на употреба.Те могат да се ползват по-дълго, отколкото пластмасови папки. ? Папка за костите не е с остри ръбове и не вреди на кожена повърхност и пръст.Безопасен за употреба. ? Чудесно за изглаждане пълни с гънки и полиране втриване, линия на разреза върху кожата или на хартия. ? Използвайте кост папка за надрезания, полиране на кожата или книговезки, не уврежда повърхността.Нашият костен инструмент е изработен от истинска кост, висококачествен и издръжлив на употреба, те може да се радват по-дълго, отколкото пластмасови папки. дължина 6 инча (15,24 см) е предназначена за по-лесно задържането на ръце, можете да гъвкаво и точно да ги управлява.Заостренная корона и е предназначена за лесно огъване и зазубривания, както и за по-лесно проникване в трудно достъпните кътчета.

Опции за продукта

Свързани продукти