.

.

Гел Лента за ремонт на кожата, Самоклеящийся Помощ за Ремонт на Кожата Размер на 7,8 Х 78,7 Инча, Кожени Кръпки за Мебели, мека мебел, столчета за автомобил, Отклеивающи?

Гел Лента за ремонт на кожата, Самоклеящийся Помощ за Ремонт на Кожата Размер на 7,8 Х 78,7 Инча, Кожени Кръпки за Мебели, мека

BGN 22.77

Наличност
На склад

Размер : 7,8 "x78" / 15,7 "x59" / 15,7 "x118"/ 23,6"х 78,7" Тип цвят : черен / Тъмно кафяв / кафяво/ Светло кафяво / бежово / Бял / Тъмно сиво.Устойчиви на петна, непромокаеми, маслостойкий, лесен за почистване, притежава силна адгезией, устойчив на надраскване. 【На пластира за ремонт на кожата】 : Тъй като кожата е един от най-скъпите седалките за тапицерия на мебели, и ако трябваше да я замести, поради повреда, може да се окаже доста скъпо.За щастие, нашите кожени ленти може да ви е много добре помогне.Самозалепващи изкуствена кожа може ефективно възстановяване на увредената повърхност, тя лесно пада след залепване и здраво се придържа към повърхността, не оголване на първоначалната раната.Направете ги по-красиви, прикриване на недостатъците. 【Голям размер】 : Голяма кожена нашивка с размер 7,8x78,7 инча, така че можете да покриете голяма площ.Украсете своя диван, оставяйки мебели достатъчно място, за нея не са видими петна. Това е най-лесният начин да обнови стаята си или на старите мебели и да му дадете нов облик!. 【Лесна употреба】 : самозалепващи кожени кръпки за мебели са лесни за използване, не изисква допълнително лепило или реставратор, не се изисква нагряване, не се изисква гладене на дрехи, не се изискват инструменти, не се изисква шиене, намалява времето за чакане.Просто освободите място на пропастта, изрежете с ножица кожена кръпка на правилния размер, махнете отметката от самозалепваща хартия и я залепете до спукване, че повърхността е като нова. 【Висококачествен кожен материал】 : Кожена филм е натурална текстура, мека на допир, дебела и гъвкава, изработен от висококачествена синтетична кожа, която е изключително силна и приятна миризма, не само е водоустойчив, но и е устойчива на обикновените надраскване, здрава самозалепваща. 【Широко се използва】 : набор от кръпки заедно за ремонт на кожата, подходящ за мека мебел, автомобилни седалки, седалки с възможност за сгъване на облегалката, мека мебел, столове, чанти, портфейли, обувки, пуховика, възглавници, багаж, седалки на мотоциклети, седалки за камиони и други мебели от винил кожа.мебели от кожа също е много подходящ за декоративни проекти и занаяти.Това ще се постигне естествени визуални ефекти и отлични резултати ремонт.

Опции за продукта

Свързани продукти