.

.

Микрофон SYNCO Shotgun, Насочени Професионален Видеомикрофон Mic-M3 с кабели 3,5 мм TRRS TRS за цифров огледално-рефлексен фотоапарат, Камера, Смартфон, Външен микрофон с Суперк?

Микрофон SYNCO Shotgun, Насочени Професионален Видеомикрофон Mic-M3 с кабели 3,5 мм TRRS TRS за цифров огледално-рефлексен фотоапарат, Камера,

BGN 0.67

Наличност
На склад

?【Много качествен звук】SYNCO Mic-микрофон за камери M3 с суперкардиоидным кондензатора, е много чувствително към звука на следа, дори и в шумна среда може да осигури висока чистота и високо качество на аудио запис ?【Професионален видеомикрофон】 С допълнителен филтър на ниски честоти от 100 Hz видеомикрофон Mic-M3 може да елиминира по-голямата част нискочестотни шумове, причинени от въздушния поток, тряской, токов удар и т., и да подобри четливостта на записите.Които влизат в комплекта на предното стъкло, стиропор ефективно намалява шума от вятъра.Противоударное закопчалка от полиамид помага за премахване на излишно вибрациите и намаляване на шума при движение. ?【Регулиране на усилването и наблюдение в реално време】 Микрофон Mic-M3 shotgun е оборудван с най-новата технология, 3-степенна регулируема печалба (-10 db, 0, + 10 db) за подобряване на входните сигнали и защита на записване на звук от изкривяване. изходен интерфейс 3.5 мм позволява да се упражнява мониторинг на звука в реално време и мигновена настройка.Led индикаторът на захранването е предназначен за показване на работното състояние на микрофона. ?【Насочени сензор】Намесата тръба, монтирана във външния видеомикрофоне Mic-M3, предназначени за подобряване на посока на възприемане на звука и свеждане до минимум смущения от внеосевого на звука, което в крайна сметка осигурява високо качество на звука на изхода. ?【Съвместимост с няколко устройства】 кардиоидный кондензаторен микрофон Mic-M3, снабден с кабели 3.5 мм TRS и 3,5 мм TRRS, поддържа цифров огледално-рефлексен фотоапарат, за видеокамера, записващи устройства, смартфон и т., Отвора с резба 1/4 инча в амортизаторе позволява лесно да го инсталирате на повечето камери.Идеален за снимане на документален филм, сватбената фотосесия, видеоблогинга и т. По всички въпроси по време на употреба на този процес можете незабавно да се свържете с нас. ?【Много качествен звук】SYNCO Mic-микрофон за камери M3 с суперкардиоидным кондензатора, е много чувствително към звука на следа, дори и в шумна среда може да осигури висока чистота и високо качество на аудио запис. ?【Професионален видеомикрофон】 С допълнителен филтър на ниски честоти от 100 Hz видеомикрофон Mic-M3 може да елиминира по-голямата част нискочестотни шумове, причинени от въздушния поток, тряской, токов удар и т., и да подобри четливостта на записите.Които влизат в комплекта на предното стъкло, стиропор ефективно намалява шума от вятъра.Противоударное закопчалка от полиамид помага за премахване на излишно вибрациите и намаляване на шума при движение. ?【Регулиране на усилването и наблюдение в реално време】 Микрофон Mic-M3 shotgun е оборудван с най-новата технология, 3-степенна регулируема печалба (-10 db, 0, + 10 db) за подобряване на входните сигнали и защита на записване на звук от изкривяване.

Опции за продукта

Свързани продукти