.

.

Мини Камера Дома за сигурност, Мини Безжична Камера 1080P, Помещение за Сигурност с Широкоъгълен обектив, Камерата Гледане на деца Full HD, Микро-Камера за Наблюдение, сл?

Мини Камера Дома за сигурност, Мини Безжична Камера 1080P, Помещение за Сигурност с Широкоъгълен обектив, Камерата Гледане на деца Full HD,

BGN 2.33

Наличност
На склад

【Богат на функции фотоапарат сигурност】 : широка камера с резолюция 1080 PТой може ясно да улови подробности, което да позволи по-добре да контролира това, което се случва в стаята или навън, и като ви предоставя безпрецедентно широка сцена.Нашият продукт е удобен и практичен и може да се използва за защита на сигурността и имуществото. 【Забележителна производителност】 : Качество на изображението ①1080 P, широкоъгълни обективи, 150 °, които могат да се показват отлично качество на изображението по-добре от други фотоапарати.Ще ви зрение с висока разделителна способност. Отдалечено наблюдение APP (изисква 2.4 G Wi Fi), отдалечен преглед по всяко време и на всяко място. ③ Поддръжка на SD карти с обем до 128 GB. ④ 1,5 часа живот на батерията.Нашият продукт е снабден с кабел за пренос на данни, можете да го свържете към източник на захранване или мобилен блок за захранване, те могат да се ползват по време на зареждане. 【Функция за детекция на движение / за нощно виждане 】 : Нашият продукт е оборудван с функция за интелигентна детекция на движение, като движението ще бъде установено, помещение изпрати push-уведомление с изображение на вашия телефон.Можете да влезете в приложението по всяко време, за да видите какво се случва в реално време.(Камерата не разполага с възможности за запис на звук.) Нашата помещение съдържа инфрачервено нощно виждане.Тази камера ви позволява да видите ясно, какво се случва при слаба светлина и тъмнина. 【Компактно и разнообразно използване на】 : Диаметър : 1,5 см Височина : 0,65 инча Тегло : 0,7 грама.Камера с малко повече монети, лесно се поставят и носят със себе си.Той е с кръгла конструкция, която е малка и здрава.Идеална за дом, офис, склад, магазин, градина , стая.Освен това, могат да се използват като автомобилна камера, камери за домашни любимци, радионяни или монитор за гледане на деца.Едно приложение може да поддържа няколко миниатюрни камери едновременно. 【Лесно управление】 : Нашите продукти са лесни за конфигуриране.

Опции за продукта

Свързани продукти