.

.

FEICHAO M5*18,5 Дълга/Къса дръжка за палеца, винт за химикалки с един гаечен ключ, който е Съвместим с Аксесоари за заснемането на екшън камерата GoPro (Къса дръжка, червен)

FEICHAO M5*18,5 Дълга/Къса дръжка за палеца, винт за химикалки с един гаечен ключ, който е Съвместим с Аксесоари за заснемането

BGN 3.41

Наличност
На склад

Съвместим с Go Pro HD Hero и всички други екшън камериТози винт е съвместим с Go Pro за стандартен статив и като всмукване чаша.Ще ви помогне лесно да се бавя и разхлабване на винтове между монтиране на камерата и от самия фотоапарат.За да може вашата камера да изглежда добре и уплашени.Обновен дизайн, а на задната част на болта е шестигранную дръжката с един гаечен ключ за по-удобно използване.Ръкохватка в колекцията е изработена от ултра-леки висококачествен алуминий, дистанционер и винт от неръждаема стомана.Дължина на винта с набраздения винт е около 54 мм. Дължина на кратък винт с набраздения винт е около 41 мм Съвместим с Go Pro HD Hero и всички други екшън камери.Този винт е съвместим с Go Pro за стандартен статив и като всмукване чаша.Ще ви помогне лесно да се бавя и разхлабване на винтове между монтиране на камерата и от самия фотоапарат.За да може вашата камера да изглежда добре и уплашени.Обновен дизайн, а на задната част на болта е шестигранную дръжката с един гаечен ключ за по-удобно използване.Ръкохватка в колекцията е изработена от ултра-леки висококачествен алуминий, дистанционер и винт от неръждаема стомана.Дълъг винт с набраздения винт е около 54 мм, кратък винт с набраздения винт - около 41 мм. FEICHAO M5 * 18,5 Дълга /Къса дръжка за палеца на Винт с гаечной подложка, Съвместима с аксесоари за екшън камерата Go Pro Описание Материал : Алуминиева сплав + неръждаема стомана размери винтова дръжка : Дълга / къса дръжка Цвят : тъмно син / черен / Червен / синьо небе / Златен Характеристики : 1. Дръжка за палеца от алуминиева сплав с висококачествено уплътнение и винт от неръждаема стомана. Ще ви помогне лесно да се бавя и разхлабване на винтове между монтиране на камерата и на самата камера.Дълъг винт с набраздения винт е около 54 мм, кратък винт с набраздения винт - около 40 мм. Този винт е съвместим с Go Pro за стандартен статив и като всмукване чаша. Малко распорное пръстен добре предпазва от износване, но това не е всичко необходимо, така че махнете го, когато тя не ви трябва.

Опции за продукта

Свързани продукти