.

.

Миещ тампони за урина SANFRINK за кучета, много големи тампони за дресура на куче (12 x 24-6 опаковки), за Многократна употреба сгъстено супервпитывающие подложки за малки ?

Миещ тампони за урина SANFRINK за кучета, много големи тампони за дресура на куче (12 x 24-6 опаковки), за Многократна употреба сгъстено супервпитывающие

BGN 3.00

Наличност
На склад

Руно ? СУПЕР ВПИТЫВАЮЩАЯ способност и КОНТРОЛ на миризмата - Вътрешната структура на нашите тампони за кучешки с нов материал от микрофибър, който най-добре абсорбира влагата, и вътрешната структура не сминается след измиване, материал на повърхността е мека и устойчива на износване, а вътрешната водоустойчива мембрана може ефективно да изолира проникване на течности, ефективно защитава вашия паркет или мебели. ? РАЗЛИЧНИ размери и иновативен дизайн - Нашите накладки за дресура на домашни любимци, са на разположение в три размера по ваш избор, за да кучето не шумела, ние сме добавили фигура лапите от PVC, клас "А" до нескользящему на най-ниския слой, което увеличава значително триене и предотвратява волочение кучето си, Ние внимателно подготвени детски играчки за дъвчене за кучета от по-добра противоскользящего материал PVC, затова не е нужно да се притеснявате за загуба на цвят и по този начин замърсяването на пода. ?МНОГОФУНКЦИОНАЛНА - нашите много големи подложки за малки кученца ще облекчи вашето домашно обучение, те са идеални за почистване, манежей за кучета, постелки за урина, следоперативни подложки, кутии за котешки тоалетни, а също така може да защити килими, дървени подове, мебели, мека мебел, автомобилни седалки, подходящи за кучета, страдащи от незадържане на урината, лесно да се сгъва, за да поддържат дома чист. ? За околната среда и по-МАЛКО ОТПАДЪЦИ - С тези на повторна употреба подложки за малки кученца не е нужно да изхвърляте смачкани хартиени подложки или синтетична трева, можете просто да поставите нашите уплътнители за домашни любимци в пералнята, се изпират ги при температура 122 ° F (50 ° C) или по-ниски и изсушете на сянка - много икономичен!. ? ГАРАНЦИЯ СЛЕД ПРОДАЖБА - SANFRINK се стреми да помага на неблагополучным кучета.За удобство на покупките всеки клиент, ние предлагаме връщане на нашите продукти в рамките на 30 дни, без въпроси, и ние ще се радваме да се свържем с вас и да слушате вашите ценни коментари, които вие сега можете да добавите в кошницата си!.

Опции за продукта

Свързани продукти