.

.

Пуловер за малки кучета MORVIGIVE, Лека Пижама за кучета, Топло Палто за коса, Дишаща Памучен Пижами за кучета, Пижами за кученца на 4 крака, Зимни топли Тела за кучета, Уд?

Пуловер за малки кучета MORVIGIVE, Лека Пижама за кучета, Топло Палто за коса, Дишаща Памучен Пижами за кучета, Пижами за кученца

BGN 13.07

Наличност
На склад

【Е подходящ за малки породи】 Предлага се в 4 размера за котки, кученца и кучета малки по размер, като чихуахуа, йоркширски териери, мальтезе, bichon, shih дзъ, дакел, померан, Джак-Ръсел, френски булдог, мопс, бостън-териер и т Измерете гърдите на кучето в най-широката част и дължината на гърба, оставете място за два пръста около гърдите и добавете 1-2 инча на дължина на гърба за удобство.Ако кучето е с размер между два размера, ви предлагаме този, че по-голям. 【Задължителна нещо за вашия домашен любимец】 Пижами за кученца MORVIGIVE може да защити кучето си, страдающую алергии, от зализывания на рани или драскотини директно по време на възстановяване, или да защитите кожата си, ако кученцето безволосый, или отлично помага при линьке.Тя може да се използва като ежедневно пуловери за кучета или палто за кучета. 【Супер МЕКИ и леки】 Нашите пуловери за малки кучета са произведени от чист памук, меки и удобни, много приятни за чувствителна кожа, осигуряващи на вашето куче постоянно студена топлина през зимата или по време на нощния сън.В същото време пижами за кучета е добра пропускливост на въздуха.Можете да се измие гащеризон за куче с подобен цвят в студена вода за щадящем режим. 【Дизайн с 4 крака и е отворен корем】 Този пуловер за кучета с 4 крака предотвратява линьку на вашето куче и осигурява чистота на вашия дом, на пода, на дивана, на спалнята и кола.Еластични ръбове рубчик на горловине, белезници и хем осигуряват удобен за кацане без колебание.Не е нужно да се притеснявате за полуночных почивки на гърне, така както нашите тела за кучета имат открит корем за удобство при ходене на гърне. 【КЛАСИЧЕСКИ обикновен цвят】 направени в класически однотонном стил, който никога не излиза от мода, като придават на този свитеру за кучета всекидневен стил.Тази пижама за кучета с дизайн на пуловера позволява лесно се облича и я застреля. MORVIGIVE Класически пуловер за кучета, тела за домашни любимци, за кучета, по всяко време на годината, Защо да изберат пижами за кучета във формата на пуловера MORVIGIVE? ? Нашата част на корема боди за кучета изпълнена с еластична лента, което го прави удобен, в чорап .

Опции за продукта

Свързани продукти