.

.

Кожена каишка за кучета от 6 фута x 3/4 инча, Здрав Сверхпрочный Оплетена Каишка за дресура на кучета от естествена Кожа, Мека и Удобна Кожена Каишка за Големи кучета, ?

Кожена каишка за кучета от 6 фута x 3/4 инча, Здрав Сверхпрочный Оплетена Каишка за дресура на кучета от естествена Кожа, Мека и

BGN 1.67

Наличност
На склад

【Висококачествена кожа】Каишка за кучета, изработени от висококачествена импортированной от Италия телешка кожа, траен и мек, добре се усеща в ръката, а процес на инфлексия, направени на ръка, може значително смекчаване на въздействието на кучето, когато работиНяма усещането за парене в ръката си, когато кучето е силно дърпа, Удобен за хващане; Отличен за тренировки, бягане, ходене. 【Мед кука с въртяща се на 360 градуса】 едно Парче мед кука достатъчно здрав, за да издържат на усилието на изваждане 800 паунда, високо качество на процеса на галванични покрития, комбинация от кожа + метал мед прави на външния вид на прости, стилен и практичен. 【Идеална дължина на 】 За прегледи на хиляди потребители, кученце на каишка с дължина 6 метра и е много подходящ за дресура на кучета, джогинг и разходка, като ви помага за ефективно ограничаване на кучето; ако трябва да позволи на кучето да се обърне и го задръжте, нашият кожена каишка за кучета лесно се сгъва; тя може да се използва като кратко каишка за кучета. 【Силно препоръчвам кинолога】 Професионално тестван, подходящ за всички видове големи кучета, както и кучета малки и средни по размер, като немска овчарка, гранична коли, голдън ретривър, кавказка овчарка, bernese mountain dog, bichon-фриз, булдог, shih дзъ, лабрадор, пудели, полицейски кучета и др.it е чудесен повод. 【Професионална гаранция след продажбата】 Ако има някакви проблеми с вашия кучешка каишка, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще възстановим парите си в пълен размер или да ви изпратим нова; ние обещаваме да ви предоставят гаранция за удовлетвореност.

Опции за продукта

Свързани продукти