.

.

Бутилка за вода Cibaabo за кучета, Преносими Диспенсер за домашни любимци с Подвижен Контейнер за храна, Херметично Заключване, Въглероден Филтър за Пиене, Хранене, Пъ?

Бутилка за вода Cibaabo за кучета, Преносими Диспенсер за домашни любимци с Подвижен Контейнер за храна, Херметично Заключване,

BGN 3.33

Наличност
На склад

【Бутилка за вода за кучета и контейнер за лакомствата】 В сравнение с обикновена бутилка за вода за кучета, към купа, бутилки за вода плътно прикрепен контейнер за хранене с тегло 100 г Контейнер за екстри могат да се отделят с помощта на друг дантела.Той ви предоставя, като чиста вода, така и пресни храни, когато излизате на улицата с техните домашни любимци. 【Допълнителни цветове и капацитет за вода】 Има 3 модни цветове - синьо, розово и зелено, а също и различна контейнер за вода - 10 унции (300 мл) и 19 унции (560 мл). 10 унции на вода, достатъчно, за начин на отглеждане на малки кученца и малки домашни любимци, 19 грама необходимо за големи кучета, които пътуват и да пътуват пеша. 【Херметично заключване и въглероден филтър】 Между чаша и бутилка разполага с вградена силиконова контур за перфектния се предотврати изтичане на вода, защищающая от течове, дори и при сериозно разклащане.ВИНАГИ ПОМНЕТЕ, че веднага след употреба трябва да се включи херметично заключване.Също така и въглероден филтър вътре прави водата по-чиста и прясна. 【Лекотата на използване и липсата на канализация】 Завийте наляво и натиснете бутона за заключване, вода от бутилки, може бавно да се стича в чашата или обратно чашата в бутилка.Тук не е празна загуба на вода.Всички операции могат да се извършват с една ръка, което е много лесно за употреба.ВИНАГИ НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ да завъртите флакон надясно, преди да го сложите в чантата си, за да се предотврати изтичане на информация. 【Безопасен и огнеупорни материали и широкото прилагане на】 Бутилка за вода за кучета е изработена от хранително-ABS + PC, материал, съдържащ БПА, сигурно и трайно. 250℉ /121 ℃ достъпна цена и е на разположение в съдомиялна машина.Той е подходящ за такива случаи, като например отглеждане на кучета, туризъм, пикник, къмпинг, туризъм, тренировки с вашите домашни любимци. 【Бутилка за вода за кучета и контейнер за лакомствата】 В сравнение с обикновена бутилка за вода за кучета, към купа, бутилки за вода плътно прикрепен контейнер за хранене с тегло 100 г. Контейнер за екстри могат да се отделят с помощта на друг дантела.Той ви предоставя, като чиста вода, така и пресни храни, когато излизате на улицата с техните домашни любимци. 【Допълнителни цветове и капацитет за вода】 Има 3 модни цветове - синьо, розово и зелено, а също и различна контейнер за вода - 10 унции (300 мл) и 19 унции (560 мл).

Опции за продукта

Свързани продукти