.

.

ARUISIFX Подмяна на екрана 11,6за HP Chromebook 11 G9 EE Екрана на дисплея LCD Панел HD (1366x768) (само за версии без докосване на екрана!!)

ARUISIFX Подмяна на екрана 11,6за HP Chromebook 11 G9 EE Екрана на дисплея LCD Панел HD (1366x768) (само за версии без докосване на екрана!!)

BGN 16.43

Наличност
На склад

1 За да не губиш ценно време се губи, моля, потвърдете три информация преди покупката, която ще ви позволи да получите най-подходящия продукт : 1. Конкретен модел на машината; 2. Максимална резолюция. Състояние : Ново; Размер на екрана : 11,6 "; Максимална резолюция : HD (1366x768). Съвместима модел : за HP Chromebook 11 G9 EE Подмяна на LCD екрана на панела на дисплея в събирането на информация. Той ще бъде тестван и внимателно опаковани преди изпращане.Моля, изключете захранването преди да инсталирате, и ние предлагаме 3-месечна гаранция за проблеми с качеството. След като 95% от клиентите да се свържат с нас, проблем на екрана са решени и е перфектен.Моля, свържете се с нас, когато установите някакви проблеми на екрана, и ние ще ви предоставим най-доброто решение. За да не губиш ценно време се губи, моля, потвърдете три информация преди покупката, която ще ви позволи да получите най-подходящия продукт : 1. Конкретен модел на машината; 2. Максимална резолюция. Състояние : Ново; Размер на екрана : 11,6 "; Максимална резолюция : HD (1366x768). Съвместима модел : за HP Chromebook 11 G9 EE Подмяна на LCD екрана на панела на дисплея в събирането на информация. Той ще бъде тестван и внимателно опаковани преди изпращане.Моля, изключете захранването преди да инсталирате, и ние предлагаме 3-месечна гаранция за проблеми с качеството. След като 95% от клиентите да се свържат с нас, проблем на екрана са решени и е перфектен.Моля, свържете се с нас, когато установите някакви проблеми на екрана, и ние ще ви предоставим най-доброто решение.Моля, инсталирайте го много професионално, ако не, моля, не се опитвайте. (При инсталиране трябва да изключите захранващия адаптер и кабел за батерията) Съвместима модел : за HP Chromebook 11 G9 EE Подмяна на LCD екрана панела на дисплея в събирането Гаранция : 3 месеца Размери : 11,0 "Осветление : LED Резолюция на LCD дисплея : HD (1366x768) Моля, запишете вашите оригинални резервни части.

Опции за продукта

Свързани продукти