.

.

Еднократни покривала за тоалетна MP MOZZPAK (60 опаковки) - XL Смываемый Еднократна калъф за тоалетна за Приучения деца, за да гърненце, възрастни - Биоразлагаемый - Необхо?

Еднократни покривала за тоалетна MP MOZZPAK (60 опаковки) - XL Смываемый Еднократна калъф за тоалетна за Приучения деца, за да

BGN 3.50

Наличност
На склад

✔️ ЛЕСНА УПОТРЕБА : Извадете една пътна тоалетна хартия на пакети, разширяване и прекъсване на връзката и поставете го на седалката на тоалетната чиния, след това изплакнете еднократна калъф за седалката на тоалетната чиния след ползванеЕднократни покривала за седалки на тоалетни са много леки, те са лесни за откриване и удобен за носене в джоба или в чантата си. ✔️ ОТЛИЧЕН за пътуване : нашите седалките за тоалетна размер XL са преносими с размери = 15 x 8 инча и са опаковани в насипно състояние, в затваряне на опаковката. Може да се съхранява в колата, дамска чанта, джоб или чанта за памперси по време на пътуване или къмпинг.Те са подходящи за възрастни, деца, а също и могат да бъдат използвани за приучения децата на гърне. ✔️ 100% биоразградими, XL, по-ДЕБЕЛ : Нашите еднократни покривала за седалките на тоалетната чиния размер XL повече и по-дебели обикновените покривала за седалките на тоалетната чиния.Тези за еднократна употреба седалките казанчета устойчиви и да са направени от 100% чиста първична дървесна маса, което допринася за опазване на околната среда. ✔️ СМЫВАЕМЫЙ : за седалките на пътнически седалки на тоалетни може да се измие директно в тоалетната чиния заедно с отпадъците, без да докосвате до него за рециклиране.Еднократна калъф за седалката на тоалетната чиния спомага за избягване на директен контакт с нашето тяло седалки на тоалетни и осигурява безопасност и лична хигиена. ✔️ НЕОБХОДИМО за ПЪТУВАНЕ : Еднократна смывные калъфи за седалките на тоалетната чиния - това е 6 опаковки по 10 еднократни покривала за тоалетни чинии в индивидуална опаковка.Те са необходими както за приучения към гърне на децата, така и за възрастни, а също така са полезни пътни принадлежности, когато възникне необходимост в обществени тоалетни, независимо дали със самолет или автомобилни пътуване. ✔️ Смываемый и лесен за използване. Подходящ за всички видове тоалетни, включително търговски центрове, у дома, на открито и на обществени места.

Опции за продукта

Свързани продукти