.

.

Hemoton 2 бр. органайзер за храната в кутията, за зеленчуци, за хладилник с жълт класификацията на срока за съхраняване на пресни продукти в хладилник, Разтегателен Диз?

Hemoton 2 бр. органайзер за храната в кутията, за зеленчуци, за хладилник с жълт класификацията на срока за съхраняване на пресни продукти

BGN 7.07

Наличност
На склад

ПП Выдвижное съхранение в хладилника : Нашите кутии-организаторите за хладилници лесно се инсталира на рафтовете на хладилника и са подходящи за повечето рафтове в хладилника стандартен размер.Кошница за съхранение в хладилник : Подвесная полк за хладилника използва най-горния процеп на хладилника, увеличаване на пространството за съхранение на големи количества от продукта.Кутия за съхранение на хладилника : разтегателен тип, можете да си спестите много място в хладилника, за рационализиране на хладилника.Кутия-органайзер за хладилника : органайзер за чекмеджета в хладилника Прави мивката и плота по-организирани.като домашен аксесоар за поддържане на чистотата в кухнята.Пластмасов чекмеджето : дизайн чекмедже за съхранение на хладилника практичен. пластмасова кутия за хладилник.Пратката включва 2 x кутия за съхранение в хладилник Функции - може да се движи и да се използват многократно, могат да се перат, спестява място и практични. - Цвят : бежово. - Екологично чист материал за производство, е безопасен както за пренасяне на храни, така и за съдове и плодове. - Конструкция от куха окото, предпазва от отглеждане. - Размер : Приблизително 21 x 16 x 8 см. - плъзгащо се чекмедже за съхранение в хладилник дизайн и практичен. - Материал : PP. - Поддържайте вашата мивката и плота по-организирани.като домашен аксесоар за поддържане на чистотата в кухнята.Описание на продукта кош за съхранение в хладилника, Този обект ще помогне да се разлагат на по-голямата част на съдове, и за да я запази за цял ден с определена куха конструкция. кутия за съхранение на хладилника След миене на съдове, този обект може да се постави в сушилнята. выдвижное хранилище за хладилник - удобен и полезен аксесоар за домашна употреба.кутия-органайзер за хладилника - това е малка сушилня с регулируема конструкция за закрепване. пластмасов чекмеджето за преградни стени на хладилника, за разделно съхранение на плодове или малки зеленчуци и т.

Опции за продукта

Свързани продукти