.

.

Toddmomy Детски Шапки за контакти Детски Шапки за контакти 40 бр Детски Капачки за ключове Капачки За ключове Капачки за ключове Защитни Капачки За ключове Капачки за д?

Toddmomy Детски Шапки за контакти Детски Шапки за контакти 40 бр Детски Капачки за ключове Капачки За ключове Капачки за ключове Защитни

BGN 0.67

Наличност
На склад

КАПАЦИ ЗА ЕЛЕКТРИЧЕСКИ контакти : Гладка повърхност и заоблени ръбове, без чеп, те няма да навредят на ръцете и кожата на вашето бебе при допирКАПАЧКА ЗА КОНТАКТА се ЗАТВАРЯ ЗА ЗАЩИТА ОТ ДЕЦА : изработена с помощта на професионални технологии, осигуряващи високо качество на продукта и може да работи в продължение на дълго време.Защитни капаци за контакти за защита от деца : специален дизайн и изящна изработка производство. най-добрият заместител на вашата стара, счупена.ВОДОУСТОЙЧИВ КАПАК ЗА контакти : изключително практични и удобни электрозащитная капачка за контакта.ДЕЛОТО КОНТАКТИ : Изработени от висококачествени ABS-материал, здрава и трайна употреба.Пратката включва 40 x капачки за контакти Особености-Гладка повърхност и заоблени ръбове, без чеп, това няма да навреди на ръцете и кожата на вашето бебе при допир. - Материал : ABS - изящна изработка, разумна структура, професионален и практически, може да ви донесе удобство. - Размер : 4,50 X4,50 X2,70 см / 1,77 X1,77 X1,06 инча - Цвят : прозрачно - Произведен от висококачествени материали ABS, здрав за използване. - Изключително практични и удобни электрозащитная капачка за контакта. - Покриване на електрически контакт защитава децата и домашните любимци, без това да повлияе на вашето ежедневно използване.Информация за стоки, Капак за детски електрически контакт, удобно и практично, има отлична текстура и може да ви служи дълго време, без да се съобразява с тяхната светлина увреждане.Това умение може да ви служи, не ломаясь при това.Това е много практичен капак за детски електрически контакт.

Опции за продукта

Свързани продукти