.

.

TOYANDONA 20pcs Мебелни Крачета Детски Защитни Ъглови Огради Детски Кът Огради Детски Защитни Ъглови Огради за Защита на Бебета, Мебели, Ъглови Огради Защита на Бюрото по?

TOYANDONA 20pcs Мебелни Крачета Детски Защитни Ъглови Огради Детски Кът Огради Детски Защитни Ъглови Огради за Защита на Бебета,

BGN 3.00

Наличност
На склад

БРОНИ на МАСАТА са Изработени от гъвкав материал, снижающего вероятността от сблъсъкПРОЗРАЧНА ЗАЩИТА на ЪГЛИТЕ - ЗАЩИТНО ФОЛИО за ъгли, подходяща за ъгъл или на повърхността на вашите мебели, стени, тоалетна, битова техника и т. screen PROTECTORS за ЪГЛИ - Лесно да използват и стреля, прилепени към ъглите или с помощта на тиксо.ЗАЩИТА на ДЕТСКИ КЪТОВЕ - Лесен за използване и изваждане, залепен с тиксо към ъглите или кромкам.КАЛЪФИ ЗА МЕБЕЛИ КРАИЩА - ЪГЛОВИ СЕДАЛКИТЕ ЗАЩИТАВАТ вашето дете от случайни удари и тежки наранявания, когато той се учи да ходи.Списък на пакетите 20 x Ъглов протектор Характеристики - Материал : PVC тенис на защитник. - Цвят : Както е показано на ъгловото протекторе. - Размер : Около 3,5 х 2 х 2 см ъгъл на капачката на масата. - Лесно се използва и стреля, прилепени към ъглите или с помощта на тиксо мебелни ъглови седалките. - Устойчив на абразия и здрав, с приятните усещания за допир, използвайте броните на масата. - Изработен от гъвкав материал, уменьшающего при сблъсък детски защитни ъглови огради. - Подходящ за ъгъл или на повърхността на вашите мебели, стени, тоалетна, битова техника и т. Мебелен ъгъл броня. - Защитете вашето дете от случайни удари и тежки наранявания, когато той се учи да ходи от ъгъл в ъгъл.Описание на продукта Защитни кътове за бебета Мека конструкция практична, те отлично предпазват вашето бебе от удари.Предпазни ъгли за бюра В същото време те са предпазва вашите мебели от повреди.Защита на маса Ъглови Добри инструменти за вашия дом. защита плот Тези ъглови защитни устройства са изработени от PVC материал, дълготраен и безопасен за продължителна употреба.

Опции за продукта

Свързани продукти