.

.

Комплект за защита на мебели от преобръщане с нулев привинчиванием QDOS | 1 Комплект - 2 бр. | Сиво - Патентован анкерни болтове SecureHooks - побира до 200 кг. в Гипсокартоне! - Л?

Комплект за защита на мебели от преобръщане с нулев привинчиванием QDOS | 1 Комплект - 2 бр. | Сиво - Патентован анкерни

BGN 3.00

Наличност
На склад

НайлонПатентована монтаж без използване на винтове - Qdos разработи първия по рода си комплект за защита на мебели от преобръщане, който може да бъде настроен изцяло, без винтове.Винтове са приложени, ако предпочитате вкручивать ги шипове в стената или мебелите.Отличеният с награди дизайн.Минимални дупка в стената - Qdos Secure Hooks правят дупките само по размер с кука за картини, свеждане до минимум на увреждане на стените.Здрава конструкция побира до 200 кг. - Силни стенни скоби и самозалепващи мебелни плочи Qdos комбинират, за да издържат товар до 200 кг., Колани може временно да отслаби за почистване или възстановяване на загубени предмети за обзавеждане.Монтиране на стена и покрива кулачковых замъци придават завършен вид.Лесен монтаж и демонтаж. Качество и по-високи стандарти на Стремежа към по-висок стандарт на сигурност Qdos започна с един прост въпрос.Колко е "Безопасно" - това е "Достатъчно сигурен"?В продължение На десетилетия на пазара на системи за сигурност детски домове е много малко иновации.Като родители, ние сме били разочаровани от продукти, които не бяха на себе си.Ние знаехме, че има най-добрия начин - с по-висок стандарт на сигурност.

Опции за продукта

Свързани продукти