.

.

Homoyoyo Стъклена Маса Стъклена Маса Защитник на масата 90 бр Защитен Ъгъл Маса Ъглова Възглавница на Капака от Ъглите на Масата Защитни Брони Прозрачен Детски Стъклен?

Homoyoyo Стъклена Маса Стъклена Маса Защитник на масата 90 бр Защитен Ъгъл Маса Ъглова Възглавница на Капака от Ъглите на Масата

BGN 1.67

Наличност
На склад

Защита на ъглите на мебелите : За разлика от конвенционалните устройства, можете да махнете нашите усъвършенствани защитни брони, без да вредят на любимите си мебели и не оставя следи на повърхносттаЗащита на ъглите на масата : Подходящ за ъгъл или на повърхността на вашите мебели, стени, тоалетна, битова техника и т. Защитете мебелите на вашите деца или по-възрастни от твърди повърхности, ъгли и ръбове.Броня за бебешки мебели : Изключително лесен монтаж, без да се повреди с помощта на лепило, тази възглавница е лесен за инсталиране и изобщо не се нуждае от спирални принадлежности.Защитен ъгъл за бебешки мебели : Моля, почистете мястото на контакта и го оставете да изсъхне, преди да бъдат залепени ъгъл на бронята, за да се постигне най-добрия резултат.Осъществяване списък 90 x Защитни ъгли Характеристики - Размер : 5,00 X3,70 X1,80 см. / 1,97 X1,45 X0,71 инча. - Моля, почистете мястото на контакта и го оставете да изсъхне, преди да бъдат залепени ъгъл на бронята, за да се постигне най-добрия резултат. - За разлика от обикновените защитни покривала, можете да махнете нашите усъвършенствани защитни брони, без да вредят на любимите си мебели и не оставя следи на повърхността. - Изключително лесна инсталация, без да се повреди с помощта на лепило, тази възглавница е лесен за инсталиране и изобщо не се нуждае от спирални принадлежности. - Тези защитни кътове за защита от деца може да се използва от дърво, стъкло, алуминиеви сплави, керамични плочки, мрамор, метали, на цимент, които се радват на своя любим човек. - Материал : PVC. - Цвят : Прозрачен. - здрав и устойчив.Водата и маслото да е лесно проникват през тези стъпала.Описание на продукта винаги се обръщайте внимание на защитна лента за краища на масата, която е подходяща за вашите мебели или не?Не се притеснявай за това.Нашите защитни кътове за детска безопасност може да се използва широко в различни материали и мебели, като дърво, стъкло, маса, гардероб, хладилник, аспиратор, бюро и така нататък.

Опции за продукта

Свързани продукти