.

.

Държач За Сламени Хартиени кърпи за ръце - Държач За Тоалетна хартия От Неръждаема Стомана За Баня Двоен Държач За Хвърляне на Салфетки Закачалка Монтиране на стен?

Държач За Сламени Хартиени кърпи за ръце - Държач За Тоалетна хартия От Неръждаема Стомана За Баня Двоен Държач За Хвърляне

BGN 50.55

Наличност
На склад

★ Не ръждясва, антикоррозийный, много силен и устойчив на абразия, осигуряващ дълготрайност и надеждност ★ Двойна ролка хартия с капак, подходящ за мобилен телефон, портфейл, цигари, ключодържатели, пепелници, часовници, очила и малки предмети. ★ Побира ролки тоалетна хартия среден и голям размер, инсталация обзавеждане е включено в комплекта на доставката. ★ монтаж при пробивни (винтове, които са включени в комплекта), по-здрава, така че това също е приложимо и към шероховатым повърхности. ★ Повърхност огледално полирани от всички страни, за да изглежда страхотно от всеки ъгъл, добре се вписва във всеки интериор. ★ Не ръждясва, антикоррозийный, много силен и устойчив на абразия, осигуряващ дълготрайност и надеждност. ★ Двойна ролка хартия с капак, подходящ за мобилен телефон, портфейл, цигари, ключодържатели, пепелници, часовници, очила и малки предмети. ★ Побира ролки тоалетна хартия среден и голям размер, инсталация обзавеждане е включено в комплекта на доставката. ★ монтаж при пробивни (винтове, които са включени в комплекта), по-здрава, така че това също е приложимо и към шероховатым повърхности. ★ Повърхност огледално полирани от всички страни, за да изглежда страхотно от всеки ъгъл, добре се вписва във всеки интериор.Наименование на продукта : стойка за кухненски ролки за баня Материал : Космически алуминий Размер : 30 × 10 × 9 смВес : около 1100 г, след опаковане Стил : крепежни винтове Цвят : черен Обработка на повърхността : полиране Подходящ за : кухня, баня, хотел, ресторант, офис.

Опции за продукта

Свързани продукти