.

.

Wakauto 2 бр. Стенен монтаж кука Дървен Ретро стил Практичен Монтиране на Куката за дрехи Кука за ключове (1 кука за морско конче + 1 кука)

Wakauto 2 бр. Стенен монтаж кука Дървен Ретро стил Практичен Монтиране на Куката за дрехи Кука за ключове (1 кука за морско

BGN 8.29

Наличност
На склад

Изработена от висококачествени дървени материали, сигурно, няма мирис и е трайнаДизайн на формата на морско конче е пълен с креативен интериор.Дизайнът е лесен и непретенциозен за монтиране и могат да бъдат монтирани в стената на хола, спалня, баня и т. могат да Го използват за палта, шапки, ключодържатели, торбички и други предмети, изглежда чист и подреден.Това може да ни помогне ефективно да планирате настаняване и пространство за съхранение на предмети, както и практично в домашни условия.Изработена от висококачествени дървени материали, сигурно, няма мирис и е трайна.Дизайн на формата на морско конче е пълен с креативен интериор.Дизайнът е лесен и непретенциозен за монтиране и могат да бъдат монтирани в стената на хола, спалня, баня и т. могат да Го използват за палта, шапки, ключодържатели, торбички и други предмети, изглежда чист и подреден.Това може да ни помогне ефективно да планирате настаняване и пространство за съхранение на предмети, както и практично в домашни условия.Характеристики - Цвят : както е показано на снимката.- Материал : дърво.- Размери : около 17,00 X13,00 X5, 00 см / 6, 68 X5, 11 X1,97 см.- Изработена от висококачествени дървени материали, сигурно, няма мирис и е трайна.- Дизайн на формата на морско конче е пълен с креативен дизайн.- Дизайнът е лесен и непретенциозен за инсталиране и може да бъде инсталиран на стена, хол, спалня, баня и т. - може да се използва за палта, шапки, ключодържатели, торбички и други предмети, изглежда чист и подреден.- Това може да ни помогне ефективно да планирате настаняване и пространство за съхранение на предмети, както и практично в домашни условия.Пратката включва 2 куки за палта и шапки.

Опции за продукта

Свързани продукти