.

.

Система за заключване на вратите Elemake с дръжка, 360 ° Wi-Fi, умен заключване за спалня с автоматично заключване, изработен от ултра силна с сплав, управление на приложен?

Система за заключване на вратите Elemake с дръжка, 360 ° Wi-Fi, умен заключване за спалня с автоматично заключване, изработен от ултра

BGN 50.29

Наличност
На склад

? Автоматично заключване на вратите с пръстов отпечатък "четири в едно" : предлага методи на достъпа на четец на пръстови отпечатъци, парола, Bluetooth и ключа в един елегантен и модерен дизайн дръжки за максимална сигурност и удобствоВключете го към Алекса или Google Assistant за пълноценно използване на "smart home" (за използването на функцията за Wi-Fi трябва да купите отделно Wi Fi-портал с честота 2,4 Ghz). ? Висока степен на сигурност и защита на личния живот : Използва разширеното 360-градусное четене на пръстови отпечатъци - капацитивен сензор с резолюция 508 точки на инч, бързо разпознаване на 0,15 секунди, идва с безплатно приложение на Hristo за запис на историята на достъп, инсталиране на временни EKEY и автоматично блокиране в реално време и настройки на режима на преминаване за защита на вашия дом или офис. ? Трайност : Тази врата копчето с пръстови отпечатъци, произведени от ултра силна двухслойного с сплав, издържа на вертикалното усилие изваждане до 1000 Н, тестван на циклично изменение на отваряне на вратите над 250 000 пъти.Произведени с използване на съвременни технологии гальванопокрытия и боядисване със спрей, за да се гарантира висока устойчивост на корозия и е оборудван със сензорен екран от органично стъкло, което е лесно за почистване, устойчив на надраскване и чувствителни. ? Лесна инсталация : Замяна на стандартни брави на САЩ това регулируем засовом, който е подходящ за лява и дясна врати, вътрешни и външни.Вижте кратко видео инсталационен за бърза и лесна инсталация. ? Приложим обхват и приложение : Този съвременен замък от с сплав, устойчив на корозия и е идеален за различни ситуации, включително на жилища, офиси, апартаменти, гаражи, складови помещения, мазета и спални. ? Elemake предлага на МЕСТНАТА служба за БЪРЗО РЕАГИРАНЕ : с 2-годишна фабрична гаранция и доживотна техническа поддръжка, ако не сте доволни, свържете се директно с нас за безплатен за връщане или подмяна на продукт. ? Автоматично заключване на вратите с пръстов отпечатък "четири в едно" : предлага методи на достъпа на четец на пръстови отпечатъци, парола, Bluetooth и ключа в един елегантен и модерен дизайн дръжки за максимална сигурност и удобство.Включете го към Алекса или Google Assistant за пълноценно използване на "smart home" (за използването на функцията за Wi-Fi трябва да купите отделно Wi Fi-портал с честота 2,4 Ghz). ? Висока степен на сигурност и защита на личния живот : Използва разширеното 360-градусное четене на пръстови отпечатъци - капацитивен сензор с резолюция 508 точки на инч, бързо разпознаване на 0,15 секунди, идва с безплатно приложение на Hristo за запис на историята на достъп, инсталиране на временни EKEY и автоматично блокиране в реално време и настройки на режима на преминаване за защита на вашия дом или офис.

Опции за продукта

Свързани продукти