.

.

YARNOW 60 бр. Ножица резервни Части, Ножици От Неръждаема Стомана Жив плет Ръчно Събиране на Резитба за Пружини Cm Стомана Прецизна Резервни Части, Ножици, градинарски н?

YARNOW 60 бр. Ножица резервни Части, Ножици От Неръждаема Стомана Жив плет Ръчно Събиране на Резитба за Пружини Cm Стомана Прецизна Резервни

BGN 17.92

Наличност
На склад

Неръждаема стоманаПОДМЯНА на ОБРЕЗНОЙ СИСТЕМА - Макар и замяна пружина секатора е проста по конструкция, тя е много практичен, когато го използвате.ПРУЖИНА ЧАСТ от Нашата секаторная пружина се различава премиальной производителност, но на цената на по-разумна.ОБРАБОТЕНА ПРУЖИНА ДЕТАЙЛ -Сменяеми пружини секатора Лесна инсталация : просто извадете ножица и го замени изношенную извор на напрежение нова.СМЕНЯЕМИ ПРУЖИНИ ЗА ОБРЕЗНЫХ НОЖИЦА - Широко приложение : извор на напрежение може да се използва за градински ножици и подстригване.ПРУЖИНА на част от ЦВЕТНИЯ секатора Сменяеми пружини секатора Това е една отлична работа на смени пружина за градински секаторов, той е удобен да се заменят.Пратката включва 20 x сменяеми пружини за секатора Особености - Широко приложение : извор на напрежение може да се използва за градинските ножици за подстригване и градински ножици пружина -Достатъчно е променена система за секатора, че тези пружини биха могли да отговорят на вашите различни нужди в подрязване на пружини. - Отлично качество на изработка на нашите замяна система секатора ще ви осигури приятно преживяване за използване на сменяеми пружини секатора. - Лесна инсталация : просто извадете ножица и го замени изношенную извор на напрежение секатора на нова. -Цвят : сребрист резервни части за секатора -Материал : Пружина от неръждаема стомана - Изработен от материал от неръждаема стомана със стабилна производителност и дълъг срок на служба пружина за подстригване вътрешен двор. -Размер : 6,00 X1,00 X1,00 см /2,36 X0,39 X0 сменяеми пружини ръчно секатора.Информация за стоки, Обработена пружина детайл Търсите професионална, достъпна на цена извор на напрежение за подмяна на секатора?Вие търсите надежден инструмент, който може да изпълнява няколко работи?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашата замяна пружина за секатора, изработени от висококачествен материал, трябва да отговарят на вашите нужди.

Опции за продукта

Свързани продукти