.

.

DOITOOL Домакински Инструменти, Метални Етикети Сензор за вода в Басейна Аксесоари За Басейна Измервателен Инструмент за измерване на водата Метални Измервателни Ин?

DOITOOL Домакински Инструменти, Метални Етикети Сензор за вода в Басейна Аксесоари За Басейна Измервателен Инструмент за измерване

BGN 0.33

Наличност
На склад

Инструмент за измерване на нивото на водата : можете да определите височината, преди поливане или-лечение и бързо и точно измерване дълбочината на водатаЗалепваща стикер за измерване на нивото на водата в езера и езера, лесна за използване, със светлоотразителен дизайн, се вижда дори и през нощта.Измервателни Инструменти : Той може ефективно да наблюдава повишаване и понижаване на нивото на водата, спестявайки време и усилия.Маркировочный сензор : Яснота и удобство на четене на размери и цифри, выгравированных на повърхността, позволяват да се получат точни данни.Инструмент за измерване на нивото на водата : Компактни размери и с малко тегло, удобна в переноске и употреба, може да е по-добре отговарят на вашите изисквания дори и през нощта, благодарение на светоотражающему дизайн.Кръст Бод Пакет включва 1 х сензор за нивото на водата Характеристики -Цвят : както е показано измервателни инструменти. -Материал : измерител на нивото на водата от алуминиева сплав -Размер : 50,00 X10,00 X0,20 см /19,65 X3,93 X0 скъпи неща. -Добро качество на изработката, не е лесно да избледнява, деформиран, или се развали, самоклеящийся дизайн, лесно се поставя, спестява време и усилия, метални етикети. - Можете да определите височината, преди поливане или-лечение и бързо и точно измерване дълбочината на водата с помощта на инструменти за измерване на водата в басейна. - Изработен от висококачествени материали от алуминиева сплав, издръжлива и безопасен, устойчив по време на използването на маркировочного сензор. - Яснота и лекота на четене на размери и цифри, выгравированных на повърхността, позволяват да се получат точни данни, инструменти за измерване на нивото на водата. - Компактни размери и с малко тегло, удобна в переноске и употреба, може да е по-добре отговарят на вашите изисквания дори и през нощта, благодарение на отражающему дизайн дълбочината на водата.Информация за стоки, Инструменти за измерване на нивото на водата сензор за нивото на водата е за вас практичен инструмент за проверка е необходимо, той е много полезен за проверка на нивото на водата.

Опции за продукта

Свързани продукти