.

.

Изискан рафтове за демонстрация на бижута, държач за демонстрация на бижута от Трапециевидного Дърво, Висящи Обеци, Пръстени, Блокове за демонстрация на бижута, Дъ?

Изискан рафтове за демонстрация на бижута, държач за демонстрация на бижута от Трапециевидного Дърво, Висящи Обеци, Пръстени,

BGN 1.33

Наличност
На склад

Поставка за бижута изработена от висококачествена дървесина с красива и прозрачна текстура, която може да е по-добре покажете красотата на бижутаТози органайзер за бижута идеална за прецизно съхранение и подредим всичките си скъпоценни накити.Разглобяема конструкция, лесен за инсталиране и переноске.Дизайн на слота за карти с размер 2 мм, хартия за обици е поставен в слот за карта, за да се покаже обеци и обеци, могат да се преглеждат интуитивно.Ако имате някакви други нужди, моля свържете се с нас по електронната поща, ние винаги сме до вас, благодарим ви за покровителство и желаем ви щастлив живот!.Подходящ за офис маса, тоалетна маса, декорация на търговски център.Бижута Дисплей с Висулка, Обеци, Пръстени Дисплей Блокове от масивно Дърво стойка за бижута, полици за съхранение на работния плот Името на стоката : Поставка за бижута Материал : дърво Опаковката включва : 1 бр. дисплей (не включва бижута) Съвети : 1. Моля, проверете размера и цвета, преди да купите. С изключение на стеллажа за изложбата на стоки, както е показано на снимките на продукта, и други стоки в комплекта не са включени. Моля, имайте предвид, че различните монитори могат да причинят незначителни разлики в цвят, моля, разберете. Тъй като той измерва ръчно, има няколко грешки, моля, обърнете се към самия размер, благодаря. В нашия магазин представя различни стилове и цветове, можете да видите това в моя магазин. Ние приветстваме вашите коментари, за да можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги.➤ Обикновено логистика обикновено се изпраща в рамките на 1-3 дни, а за очаквания час на пристигането си е 15-20 дни.

Опции за продукта

Свързани продукти