.

.

Кутия за Bento Ptsygantl от Неръждаема Стомана, Метални Контейнери за Обяд с Офиси, Фланец Обяд-Бокс, Хранително-вкусовата Контейнер за Възрастни (зелен)

Кутия за Bento Ptsygantl от Неръждаема Стомана, Метални Контейнери за Обяд с Офиси, Фланец Обяд-Бокс, Хранително-вкусовата Контейнер

BGN 13.59

Наличност
На склад

【Материал премиум-клас】 кутии за bento за възрастни, произведени от хранително-вкусовата неръждаема стомана марка 304, силни и издръжливиС помощта на отделение от хранителен материал PP5 може да се съхранява на салати, плодове и други храни. 【Преносими контейнери за обяд】 Нашата множество кутия за bento за възрастни е лесен за използване, лесен и той е удобен за носене, тя ще ви помогне да спазвате диета и да губят тегло. 【Лесно почистване】 Кутия за бэнто могат да се мият в съдомиялна машина, а след това да изсъхне, за да не остава водни петна. Забележка : в Съдове от неръждаема стомана не може да се използва в микровълнова печка. 【Конструкция уплътнение】 На капака има о пръстен и бутона с четири страни, моля, уверете се, че тя не протечет. Размер : 20x14x8 см/7,9x5,5x3,15 инча. 【Клон на】 обяд кутии с капацитет от 1200 мл с отделения позволяват да съхранявате по-вкусна и питателна храна, насърчаване на здравословния и балансиран хранене. обяд-кутии с капацитет от 1200 мл с отделения позволяват да съхранявате по-вкусна и питателна храна, насърчаване на здравословния и балансиран хранене. Кутии за бэнто за възрастни, произведени от хранително-вкусовата неръждаема стомана марка 304, силни и издръжливи.С помощта на отделение от хранителен материал PP5 може да се съхранява на салати, плодове и други храни. Върху капака има о пръстен и бутона с четири страни, моля, уверете се, че тя не протечет. Размер : 20x14x8 см/7. Нашата множество кутия за бэнто, лека и удобна за переноске, ще ви помогне да спазвате диета и да губят тегло. Кутия за бэнто могат да се мият в съдомиялна машина, а след това да изсъхне, за да не беше на петна от вода.Контейнери от неръждаема стомана не може да се използва в микровълнова печка.Описание : Наименование : Контейнер за хранителни продукти Материал : неръждаема стомана 304 Цвят : синьо, зелено, червено Размер : 20x14x8,0 см / 7,9x5,5x3,15 инча.Подходящ за : офис работници, студенти и т.

Опции за продукта

Свързани продукти