.

.

Компактен Органайзер за грим Miaowater от прозрачен акрил, Прах, руж, Хайлайтеров, Контейнер за съхранение на сенки за очи (1 опаковка от Прозрачен)

Компактен Органайзер за грим Miaowater от прозрачен акрил, Прах, руж, Хайлайтеров, Контейнер за съхранение на сенки за очи (1 опаковка от

BGN 4.43

Наличност
На склад

Изработен от Плътен форма, с помощта на висококачествен акрилГолям размер - 8,3x3,3x1,7 инча (21,2x8,3x4,2 см), с капацитет 8 отделни компактни козметични средства.ТЪНКА РАБОТА с всеки кабинета с еднакъв размер.Постоянно съдържа захар, руж, хайлайтеры, сенки за очи чисти.Лесен за почистване.КОМПЛЕКСНО ИЗПОЛЗВАНЕ - 8 места за съхранение са идеални за съхранение компактни с по-малък размер, които позволяват да се организира загроможденные кутии и да се спести място върху тоалетката масичката. - Изработена от плътен форма, с помощта на висококачествен акрил - ТЪНКА работа с всеки кабинета с еднакъв размер. - КОМПЛЕКСНО ИЗПОЛЗВАНЕ - 8 места за съхранение са идеални за съхранение компактни с по-малък размер, което ви позволява да подредите загроможденные кутии и да се спести място върху тоалетката масичката. - Идеалното устройство за съхранение на козметика за потребителите грим и професионалисти.

Опции за продукта

Свързани продукти