.

.

Виолетовият Ленено Дантела с бродерия на цветя Изящните рози, Лейси кант от ресни, Бродирани полиестер, Бял, 70 108 инча, Предназначена за 8-10 души, Покривки за маса Пра?

Виолетовият Ленено Дантела с бродерия на цветя Изящните рози, Лейси кант от ресни, Бродирани полиестер, Бял, 70 108 инча, Предназначена

BGN 27.91

Наличност
На склад

100% ПолиестерСтил - Надстройка на масата си тази привлекателна вкара покривка с бродерия на цветя във формата на изящните рози и дантелен кант от ресни, която ще красят бюрото си и, без съмнение, придава красив завършек на декора си на масата.Украса - Покривки за маса са перфектната комбинация от размери, детайли и цветове, което позволява ви да изберете тази красива покривка.Изживейте своя дом и да добавите блясък и атмосфера.Кухненски аксесоар съчетава мекотата на памук и дълголетие полиестер.Елегантна бродерия на висококачествена органзе в съчетание с плътна дантела кант от ресни.Материал - Те са произведени от тежка рамка от плат от 100% полиестер с непрекъснато конструкция, която не ще бъде лесно се износват след дълга употреба! 70 Инча на 108 инча, с Капацитет от 8 до 10 човека, с Правоъгълна форма.Покривки за всеки повод, като шабат, Сватби, рождени дни, банкети, празнични забавления, заведения и ресторанти, кетъринг, и ежедневното използване.През есента на вечеря в деня на благодарността през зимата, коледа и нова година zvanыe вечери, тази покривка е подходящ за коктейли, маса за хранене, чаено маса, парти, рожден ден, кафене, на банкет, на пикник, барбекю, къмпинг, барбекю на закрито, на открито и ежедневна употреба.Каталог - Намерете Violet Linen, за да проучи целия нашият каталог в търсене на допълнителни прекрасни колекции. 100% Полиестер, внесени.Лесно грижа - машинно пране, при необходимост може да не се гали.Violet Linen Inc. е основана през 1996 г. и създадена в началото на 1997 година. Мисия Violet Linen - запазване на външния вид на "красива бабушкиной покривки", наследени от много поколения, и в същото време да обърнат специално внимание на лекотата на грижа, трайност и много добри цени. Те се гордеят, че са постигнали целите си много по-високи очаквания и от тогава се радват на безупречна репутация сред хиляди на техните купувачи.Лейси окото с цветна бродерия "Изящните рози", завързана на бордюра с шарките на "ресни" в различни прекрасни цветове Покривки с мрежесто дантела с бродерия на цветя "Изящните рози", завързана на бордюра с шарките на "ресни", изработени по индивидуална заявка, кърпа, изработена от 100% полиестер с Елегантна бродерия на висококачествена органзе заедно с гъста дантелен кант "ресни" осигурява сверхмягкость на допир и лесна поддръжка.Покривката от нашата изключителна колекция "Изящните рози" с бродерия на цветя от окото на дантели, дантелен кант от ресни превръща всяко плота в един визуален шедьовър.

Опции за продукта

Свързани продукти