.

.

ZIENSTAR Мъжки слънчеви Очила за четене, блокиране на Синя светлина, 3 опаковане, Качествен Компютърен Четец, Мъжки Ридеры, Метална Дограма от Неръждаема Стомана с пруж?

ZIENSTAR Мъжки слънчеви Очила за четене, блокиране на Синя светлина, 3 опаковане, Качествен Компютърен Четец, Мъжки Ридеры, Метална Дограма

BGN 3.33

Наличност
На склад

【Защита на мъжкото зрение】 -Очила за четене със защита от синя светлина, със защита от ултравиолетови лъчи могат на 100% защита на вашите очи, четци bluelight нарязани на вредните сини лъчи от мобилен телефон, компютър и работа с флуоресцентни лампи, игри, за да се сведе до минимум напрежението на очите, главоболие, радиация, мигрена и добър сън 【Отлични прозрачни лещи и точни цветово】-Това е мъжки слънчеви очила за четене с 95% от висок коефициент на топлопреминаване срещу драскотини, без разлика в цвят и размытого точка.Точното увеличение ще ви помогне да се насладите на пътуването в четене. 【Стил метален правоъгълник ви прави привлекателни】-Стилен дизайн с правоъгълна форма, позволява ви да изглеждат по-млади и неповторимее, полнокадровые очила за четене премиум-клас от неръждаема стомана, дълготрайни и удобни. 【Удобни мъжки ридеры от 3 опаковки】-Ценни 3 чифта метални точки, отличен, подходящи за дома, офис или прикроватного употреба.Можете лесно да го намерите, където и да се намирате. 【За опаковане на подаръци за мъже】 - Мъжки очила за четене със синя светлина * 3, елегантен калъф * 3, кърпа за почистване на очила от микрофибър * 3.Този комплект ще бъде отличен подарък за приятели, майки и бащи.Очила Zienstar blue light ефективно блокират вреден синя светлина от различните екрани.Това може да освободи очите си от дълго разглядывания електронни устройства и да донесе това чудо в живота ви.Zienstar се придържа към концепцията за комфортен дизайн и обръща внимание на защита на здравето на очите.Нашата мисия е да ви осигури здрав и прекрасен визуално преживяване!. [От очила за четене марка Zienstar]. В основата на точки са лещи, които освен за блокиране на вредната синя светлина и защита от ултравиолетовите лъчи UV400, ние следим за това, че всички парцели лещи са ясни и са имали точно увеличение. Точните лещи с висока разделителна способност : не се притеснявайте за размиване, няма разлика в цвят, 95% по-висок коефициент на топлопреминаване.

Опции за продукта

Свързани продукти