.

.

Оптични кръгли навинчивающиеся силиконови лък тел за очила XOXO Optical за очила, слънчеви очила и средства за грижа за очи - 9 мм (5 чифта)

Оптични кръгли навинчивающиеся силиконови лък тел за очила XOXO Optical за очила, слънчеви очила и средства за грижа за очи - 9 мм

BGN 4.26

Наличност
На склад

"Кръгли навинчивающиеся носа облицовка на XOXO Optical осигуряват комфорт на следващото нивоГъвкав силикон помага да се осигури по-надеждна кацане на вашите очила, защото очите ви заслужават най-доброто!. "Уморен от това, че твоите точки, за да се плъзне с лицето?Висококачествен силиконов материал помага за задържане на очила на място и намалява дразнене.Кажете сбогом на болезнени червени петна по носа!. "XOXO Optical предлага носа облицовка за всяка двойка точки.Благодарение на разнообразието от размери, форми и стилове, вие със сигурност ще намерите нещо, което е точно за вас.Съвет : бъдете сигурни, измерете си очила, за да изберете най-добрия вид на носната лигавицата за вашите очила. "Не губете време и пари в нови слънчеви очила.Използвайте оптични навинчивающиеся лък тел XOXO Optical, за да съживи лекар по дентална медицина и даде нов комфорт на вашите точки!. "В комплекта са включени 5 двойки кръгли навинчивающихся носа накладки, комплект не са включени винтове. "Кръгли навинчивающиеся носа облицовка на XOXO Optical осигуряват комфорт на следващото ниво.Гъвкав силикон помага да се осигури по-надеждна кацане на вашите очила, защото очите ви заслужават най-доброто!. "Уморен от това, че твоите точки, за да се плъзне с лицето?Висококачествен силиконов материал помага за задържане на очила на място и намалява дразнене.Кажете сбогом на болезнени червени петна по носа!. "XOXO Optical предлага носа облицовка за всяка двойка точки.Благодарение на разнообразието от размери, форми и стилове, вие със сигурност ще намерите нещо, което е точно за вас.Съвет : бъдете сигурни, измерете си очила, за да изберете най-добрия вид на носната лигавицата за вашите очила. "Не губете време и пари в нови слънчеви очила.Използвайте оптични навинчивающиеся лък тел XOXO Optical, за да съживи лекар по дентална медицина и даде нов комфорт на вашите точки!. "В комплекта са включени 5 двойки кръгли навинчивающихся носа накладки, комплект не са включени винтове.

Опции за продукта

Свързани продукти