.

.

Чаши от крафт-хартия SHANGSHANGXI по 3 унции - 300 опаковки, Компостируемые Чаши, Чаши за Еднократна употреба за баня, Кафяви Чаши по 3 грама, Малки Чаши за изплакване на уста?

Чаши от крафт-хартия SHANGSHANGXI по 3 унции - 300 опаковки, Компостируемые Чаши, Чаши за Еднократна употреба за баня, Кафяви Чаши

BGN 2.67

Наличност
На склад

? Здравина и издръжливост : Картонени чаши от крафт-хартия обем 3 грама са изработени от здрава хартияЧаша лесно се деформират.Сплескани джанти, предназначени за повишаване на твърдост и здравина и предотвратяване на нежелано проливания.Здраво покритие и предотвратява омекване или намокряне чаша. ? Добро качество и материал : Тези небеленые картонени чаши с обем от 3 грама са изработени от безопасни хранително-вкусовата хартия, която е по-экологична и е полезна за здравето. ? Уникален дизайн : Цвят на чаши от крафт-хартия проста и элегантен, което им придава усещане за реалност и естественост.Можете да използвате многоцветни химикалки, за да направи по него бележки и драскулки, а също и да рисува изключително символи или имена за важните гости. ? Лесна употреба: не е нужно Да губите време за почистване на тези за еднократна употреба, чаши, просто изхвърлете след употреба чаши ще внесе удобство във всекидневния си живот. ? Съотношение между цена и качество : В комплекта са включени 300 опаковки, картонени чаши по 3 грама, ги достатъчно, за да отговори на всички ваши нужди. ? Здравина и издръжливост : Картонени чаши от крафт-хартия обем 3 грама са изработени от здрава хартия.Чаша лесно се деформират.Сплескани джанти, предназначени за повишаване на твърдост и здравина и предотвратяване на нежелано проливания.Здраво покритие и предотвратява омекване или намокряне чаша. ? Добро качество и материал : Тези небеленые картонени чаши с обем от 3 грама са изработени от безопасни хранително-вкусовата хартия, която е по-экологична и е полезна за здравето. ? Уникален дизайн : Цвят на чаши от крафт-хартия проста и элегантен, което им придава усещане за реалност и естественост.Можете да използвате многоцветни химикалки, за да направи по него бележки и драскулки, а също и да рисува изключително символи или имена за важните гости. ? Лесна употреба: не е нужно Да губите време за почистване на тези за еднократна употреба, чаши, просто изхвърлете след употреба чаши ще внесе удобство във всекидневния си живот.

Опции за продукта

Свързани продукти