.

.

Чашки за мастило Needlewalk Tatttoo с основание 800 бр, Шапки за мастило за Старчески Татуировки, Чаша # 8, Малки Пигментни Чаши за нанасяне на татуировка, Контейнер за Пермане?

Чашки за мастило Needlewalk Tatttoo с основание 800 бр, Шапки за мастило за Старчески Татуировки, Чаша 8, Малки Пигментни Чаши за

BGN 3.33

Наличност
На склад

НЯКОЛКО РАЗМЕРИ : Размери чаши за мастило за татуировки от малки до големи следните #8,#10,#13,#17, което значително улеснява вашите различни нуждиВсеки модел е опакован отделно, и можете лесно да придобие нужната ви модел.Вариант смесване РАЗМЕРИ : Съдържа общо 900 бр. чаши за бои за татуировки, 300 бр. № 8 малки, 300 бр. № 10 средни по размер A, 200 бр. № 13 среден размер B, 100 бр. № 17 на големия размер, така че не е нужно да се притеснявате за това, че те скоро ще свършат.Толкова много количества удобно за вас, за да направите всяко създаване на татуировки.Отличен дизайн : Този чашка за мастило за татуировки, проектирани с поставка, която е много стабилна при поставяне и гарантира, че съдържанието не ще се пролее по време на употреба, както и прозрачен дизайн подходящ за наблюдение на количеството на съдържанието.СТАБИЛНА производителност : Тази чаша за пигмент за татуировки, изработен от пластмаса, който е водоустойчив, може да се съхранява дълго време и срока на годност на който лесно изтича.Капачки за татуировочных мастило могат да бъдат поставени в различни вещества, без биохимични реакции.НАЙ - доброто ОБСЛУЖВАНЕ- Needle Walk е професионален доставчик на оборудване за татуиране.Всеки път, когато у вас възникнат някакви въпроси относно татуировки, моля, свържете се с нас по всяко време.Ние трябва да ви осигури 100% задоволително решение.Needle Walk : марка, специализирана в производството на татуировка-продукти, с десетгодишните културно наследство, залепване на основните понятия "клиентът е над всичко", "качеството е над всичко останало", основните татуировка-на машини, на татуировка-ръце и татуировка-аксесоари в областта на прилагане на татуировки, които се стремят напред.Ние се фокусираме върху нанасяне на татуировка, за най-добрата татуировка-продукти, влезли в живота, са станали постижение на изкуството.Татуировки се променя с всеки изминал ден, всяко изкуство заслужава да се помни.Needle Walk Catridge Needles - това е марка, която вече 10 години се обръща специално внимание на по-високо позициониране и стандарти игли.

Опции за продукта

Свързани продукти