.

.

Още Едно по-дълги от Сатен Шапчица да Нощен Сън за жени с Дълга Коса, Опашка, Къдрава Коса, Расти, Dual layer, Мека Дъвка (26 инча, синьо)

Още Едно по-дълги от Сатен Шапчица да Нощен Сън за жени с Дълга Коса, Опашка, Къдрава Коса, Расти, Dual layer, Мека Дъвка (26 инча, синьо)

BGN 3.59

Наличност
На склад

1 Широк дизайн каишка за комфорт и липсата на следи : Защитете ръбовете с помощта на нашата защитна гладък ръб периметър и Остава по цяла нощ!Комфорт на около износител и по ръбовете, без да се дърпа. Премиальное качество на страхотна цена, За разлика от другите евтини сатен шапки, тази дълга сатен шапката невероятно меки, удобни и дишащи.Елегантна тъкан предпазва чувствителната кожа на главата от топлина, изпотяване, не студено, не мерзнет.Вземете една за себе си и приятели.Насладете се на спокоен живот!. Голям размер Един размер подходящ за повечето; Специална гумена лента по поръчка. задържа влагата в косата, премахва уязвимостта по време на сън.Запазва вашата прическа свежа и без резба. Добър помощник при измиване на лицето, нанасяне на грим, къпане и т. Това може да се използва, когато миете лицето, слагаш вътре грим или взимате вана, но при това да запази прическата си.Също така е идеален подарък за вашата майка, съпруга, дъщеря, приятелка.Покрийте главата за забавление, за мода на плажа или край басейна.Достъпни в много цветове, нашите дробове-шапки за коса са напълно подходящи за целогодишно ползване! 3.It е висококачествено лепило на поръчка с леко влакнеста лента.Нашите дизайнери са тествани на хиляди еластични материали и в крайна сметка са избрали този еластичен материал.Можете да се чувствате с него е много комфортно по време на сън.Страхотна дъвка по поръчка наистина прави един размер подходящ за повечето.Высокоэластичную и удобна дъвка по-лесно и по-удобно за носене, когато сте много уморени в леглото.Опитайте това сега, вие ще се влюбите в него!.

Опции за продукта

Свързани продукти