.

.

2 елемента Супер Мека Отшелушивающая Гъба За Баня -Магическа Гъба За Душ За Тяло, Мъртва Кожа за Възрастни, Премахване на деца (Случайна)

2 елемента Супер Мека Отшелушивающая Гъба За Баня -Магическа Гъба За Душ За Тяло, Мъртва Кожа за Възрастни, Премахване на деца (Случайна)

BGN 2.82

Наличност
На склад

【Чист, гигиеничный и многократна употреба】: След използва тя стане трудно, просто трябва отново да се накисва във вода, за да стане скучно, може да се използва повторно! 【Лесно люспи на разстояние, не е необходимо измиване на тялото 】: гъба от 2 елемента.Дълбоко ексфолира, премахва омертвевшую кожата и мръсотия, не изисква измиване на тялото, без химикали, не предизвикват дразнене или увреждане на кожата.Той е напълно эластичен и може свободно да се деформира, повишаване на ефективността и ефект на пречистване. 【Супер голям размер на】 7*14*3 см, подходящ за деца.Нашите гъба за вана премиум-клас по-конвенционални, за да покрие по-голяма площ от тялото и да бъдат по-ефективни в използването. 【 Богата пяна, супер впитывающая】 : При попълване на топла вода със сапун, то ще е перфектно се плъзга по кожата си.Нашите гъба за душ с голям размер и да се настанят много вода и пяна и влакна гъба и придава на кожата такава естествен блясък, че винаги ти се прииска редовно провеждане на процедурата. 【Супер мек и Безболезнен】 Го сверхмягкая и нежна повърхност е доста подходящ за нежна детска кожа, приятен на допир и пълна еластичност, осигурява днешно безболезнено ексфолиране, оголване на здрава и сияйна кожа.Идеален за цялото семейство и за всички типове кожа. 【Топли съвети】 : Този продукт се превръща в твърд след изсъхване.Можете да го омекоти, погрузив във вода преди употреба.Нежен пилинг, който предпазва кожата от увреждане. 【Чист, гигиеничный и многократна употреба】: След използва тя стане трудно, просто трябва отново да се накисва във вода, за да стане скучно, може да се използва повторно!. 【Лесно люспи на разстояние, не е необходимо измиване на тялото 】: гъба от 2 елемента.Дълбоко ексфолира, премахва омертвевшую кожата и мръсотия, не изисква измиване на тялото, без химикали, не предизвикват дразнене или увреждане на кожата.Той е напълно эластичен и може свободно да се деформира, повишаване на ефективността и ефект на пречистване. 【Супер голям размер на】 7*14*3 см, подходящ за деца.Нашите гъба за вана премиум-клас по-конвенционални, за да покрие по-голяма площ от тялото и да бъдат по-ефективни в използването.

Опции за продукта

Свързани продукти