.

.

HTLLT Рафтове за съхранение Луксозен Органайзер за душ от Розово Злато, Козметичен Притежателя, Правоъгълни, Ъглови стелажи за съхранение на Душата, Рафтове за съхра?

HTLLT Рафтове за съхранение Луксозен Органайзер за душ от Розово Злато, Козметичен Притежателя, Правоъгълни, Ъглови стелажи за съхранение

BGN 3.33

Наличност
На склад

♥ Добре дошли в Моя магазин, моля не се колебайте да се свържете с мен, ако Имате някакви въпроси ♥ Полк е подходящ за баня, кухня, пералня и т., Организатор и за рафтове в банята осигурява достатъчно място за съхранение на шампоан, средства за измиване на тялото и други стоки от първа необходимост за душата. ♥ Лесен за почистване : Гладки материали, които Не позволяват на мръсотията и прахта се крият.Ще ви трябва само Чиста кърпа, за да лесно да се избърсва и се погрижи за това, за да Кърпи са чисти. ♥ Комплект аксесоари, скрита инсталация Спестява място и се крие оборудване след надеждна инсталация.Поддържайте околната среда Стени в чистота и красота. ♥ Душ-часова са от висококачествен материал с висока здравина и устойчивост на корозия, панел суха и здрава, дишаща вентилация, суха и чиста, не е лесно да се размножават бактерии, здраве. ♥ Добре дошли в Моя магазин, моля не се колебайте да се свържете с мен, ако Имате някакви въпроси. ♥ Полк е подходящ за баня, кухня, пералня и т., Организатор и за рафтове в банята осигурява достатъчно място за съхранение на шампоан, средства за измиване на тялото и други стоки от първа необходимост за душата. ♥ Лесен за почистване : Гладки материали, които Не позволяват на мръсотията и прахта се крият.Ще ви трябва само Чиста кърпа, за да лесно да се избърсва и се погрижи за това, за да Кърпи са чисти. ♥ Комплект аксесоари, скрита инсталация Спестява място и се крие оборудване след надеждна инсталация.Поддържайте околната среда Стени в чистота и красота. ♥ Душ-часова са от висококачествен материал с висока здравина и устойчивост на корозия, панел суха и здрава, дишаща вентилация, суха и чиста, не е лесно да се размножават бактерии, здраве.Надявам се, вие ще Имате приятно пазаруване!♥♥Подробно описание на продукта, Името на вид : Кошница за съхранение на душата / стенни полици за баня/стойка за рафтове за баня Материал изделия : месинг Размер на продукта : L * W * H1 Размер на слой : 30*12*5 .

Опции за продукта

Свързани продукти