.

.

Alipis Punch Монтиране на Багажник Автоматично Притежател на полици За Домашно Ресторанта Болница Офиса Вода Прозрачен Органайзер Хартия за Чаши Монтира Безплатно Пра?

Alipis Punch Монтиране на Багажник Автоматично Притежател на полици За Домашно Ресторанта Болница Офиса Вода Прозрачен Органайзер

BGN 16.90

Наличност
На склад

пластмасата Диспенсер за хартиени чашки : Той има прост дизайн, но е много практичен за употреба, не заемат твърде много място.Хартиена Чаша За Дрехи : Контейнер Чаша Хартиена Чаша Рафтове За Вода Притежател На Чаша Хартиена Чаша За Еднократна Употреба Щанд Диспенсер За Чаши.Напредналите заострени диспенсер за вода : Този предмет представлява опаковка за еднократна употреба чаши.В него могат да бъдат едновременно постави няколко чаши и ги предпази от стреса.Картонени чаши с диспенсером за вода : Той има прост дизайн, но е много практичен за употреба.Предоставя еднократна доза, за да се избегне отпадъци.Контейнер за чаши : да се Съхранява чаши в него и лесно напълнете ги, за да се намали количеството на отпадъците, всеки път давате по една чаша.Списък на пакетите 1 x Поставка за чаши за вода Характеристики - Цвят : бял. - Не приемайте чаша и лесно напълнете ги - Това е лесно за използване устройство, което ви осигурява по-голямо удобство. -Размер : Около 21x13x30 см/8,27x5,11x11,81 инча. - Материал : Пластмаса. - Прием на по една чаша всеки път полезно за намаляване на отпадъците. - Той има прост дизайн, но е много практичен за употреба, не заемат твърде много място. - Произведен от материал, който е траен и издръжлив на употреба.Описание на продукта Поставка за хартиени чаши Предоставя еднократно издаване на избягване на отпадъци.Диспенсер за хартиени чаши Има проста конструкция, но е много практичен за употреба.описание на диспенсера за вода във формата на конус Този обект представлява една опаковка за еднократна употреба чаши.Контейнер за чаши В него могат едновременно да поставите няколко чаши и ги предпази от стреса.

Опции за продукта

Свързани продукти