.

.

DOITOOL 1 бр. Телескопична Рамка за Баня, полици за баня, Метални Скоби, Метални Стелажи, полици За съхранение на Бани, Органайзер за Душ за Баня, Държач за Мивки, Пластма?

DOITOOL 1 бр. Телескопична Рамка за Баня, полици за баня, Метални Скоби, Метални Стелажи, полици За съхранение на Бани, Органайзер

BGN 11.88

Наличност
На склад

МОСТИКОВАЯ ПОЛК за БАНЯ - изработени от здрави и пластмаса материалСТОЙКА ЗА ВАНА - изящна изработка изработка и красив външен вид осигуряват нейната популярност и практичност.Препарат за съдове за БАНЯ - Тя има прост дизайн, но е много практичен за употреба.Отличаващ се с гладка повърхност и материал. ПОДВИЖНИ полици ЗА БАНЯ - регулируеми поставки могат да се настанят таблети, списание, книга или всеки друг материал за четене, както и чаша за вино.ПОДВИЖНИТЕ ПОСТАВКИ ЗА ВАНА - има прост дизайн, но е много практичен за употреба.Това го прави гладка повърхност и материал.МОСТИКОВАЯ ПОЛК за БАНЯ - изработени от здрави и пластмаса материал.СТОЙКА ЗА ВАНА - изящна изработка изработка и красив външен вид осигуряват нейната популярност и практичност.Препарат за съдове за БАНЯ - Тя има прост дизайн, но е много практичен за употреба.Отличаващ се с гладка повърхност и материал. ПОДВИЖНИ полици ЗА БАНЯ - регулируеми поставки могат да се настанят таблети, списание, книга или всеки друг материал за четене, както и чаша за вино.ПОДВИЖНИТЕ ПОСТАВКИ ЗА ВАНА - има прост дизайн, но е много практичен за употреба.Това го прави гладка повърхност и материал.Осъществяване на списък 1 х стойка за вана Характеристики - Размер : 57,00 X15,30 X5,00 см / 22,40 X6,01 X1 Стойка за съхранение. - Цвят : Черен, рафт за съхранение в банята. - Материал : Пластмаса поставка за вана. - С фина обработка, не е лесно да изчезне, е много практично за използване на препарат за съдове за баня. - Благодарение на растягивающемуся дизайн и антидизайну той може да ви осигури най-доброто за четене по време на вземането на вана в метален поднос. - за вашите приятели и семейства.Те ще бъдат много щастливи вана. - Изработен от пластмаса, здрав и безопасен за продължителна употреба палет-органайзер за душата. - Мобилен телефон, таблет или книга, можете да поставите в средата, което е приложимо за всички модели и марки мобилни телефони и таблети, а средство за измиване на тялото и кърпи могат да се поставят от двете страни на организатор за душа в банята.

Опции за продукта

Свързани продукти