.

.

V-покажи на общото DMX512 оптичен сплитер - ключ 8port сплитер DMX DMX512 за 8-канален сплитер DMX светлина етапа усилвател на сигнала 8 начин сплитер DMX дистрибутор (от 8 порт DMX с?

V-покажи на общото DMX512 оптичен сплитер - ключ 8port сплитер DMX DMX512 за 8-канален сплитер DMX светлина етапа усилвател

BGN 43.33

Наличност
На склад

√ DMX-8 Дърва - това разпределителен усилвател DMX512, специално проектирани за свързване на DMX-приемници (диммеров, ключове цвят, движеща се светлина и т) в конфигурацията на звездите. √ DMX-8 може да се преодолее ограничението, състоящ се в това, че един RS485 може да се свърже само 32 комплект оборудване. √ Разпределителни усилватели DMX512 с множество изходи, оптично изолиран, са станали необходими в много системи DMX512. √ DMX-8 осигурява пълна електрическа изолация заземяване между различните подразделения на звездите.Това значително намалява проблемите с контурите на заземяване. √ DMX-8 подобрява и възстановява DMX сигнал, което прави трансфера на данни, DMX по-надеждна. Сплитер сигнали DMX-8 е специализирана в дистрибуция и усилването на сигнала DMX512 за оттегляне на 8 канала.Чрез прилагане на технологията за изолация за високо напрежение във всеки отдалечения порт, той е подходящ за усилване на сигнала DMX512 след предаване на големи разстояния и там, където се изисква пълна електрическа изолация между предния входно-изходни и интерфейс изход.Поради факта, че на входа и на изхода са напълно изолирани, това позволява да се избегне изгаряне на прецизен цифров DMX-контролери поради скъсан кабел за управление в осветительном оборудване и блок диммеров за да се гарантира безопасна работа.В същото време, той също така може да бъде сигурен в това, че на всяко осветително оборудване се предава достатъчно силен сигнал, което повишава надеждността на цялата система за управление на осветлението. √ DMX-8 Дърва - това разпределителен усилвател DMX512, специално проектирани за свързване на DMX-приемници (диммеров, ключове цвят, движеща се светлина и т.) в конфигурация "звезда" √ DMX-8 може да се преодолее ограничението, състоящ се в това, че един RS485 може да се свърже само 32 комплект оборудване.

Опции за продукта

Свързани продукти