.

.

Разпределителен аудио кабел APULM 3,5 мм [Преобразовательный кабел за използването на слушалки и микрофон към PC] (разпределение слушалки / микрофон, конвертиране на сл?

Разпределителен аудио кабел APULM 3,5 мм [Преобразовательный кабел за използването на слушалки и микрофон към PC] (разпределение

BGN 1.33

Наличност
На склад

[A-21 A-22] Аудиораспределительный кабел 35 мм (A-21 конектор 2 x) {A-22 конектор x 2-Male} това са два различни кабела аудиоадаптера.Моля, внимателно сравнете по време на покупката. не купувайте грешки. [Област на приложение] : този продукт може да се използва, ако слушалките не съответства свързан устройството.Свързани устройства включва мобилни телефони, КОМПЮТРИ, лаптопи, таблети и компютърни машини. [Лукс и дълголетие] На съединителната част има вдлъбнатина, има функция за заснемане при вмъкване и извличане, и на външен вид също е много красива.Тел в кевларовой оплетке е гъвкава, мека и здрава.Метален корпус от алуминиева сплав, особено в долната част на кабел за конвертиране на аудио, разполага с цялостна технологична конструкция, която не пада!Трудно е да се съборят!Силна защита от ръжда!. [Висококачествен звуков ефект) Той е идеален за штекеру вашето устройство.Вътрешната част на проводници се изпълнява от [алуминиево фолио + екранировка тел + ръкав от PVC] тройна поредица структура, сводящей до минимум влошаването на качеството на звука и да се насладите на чист звук.Възстановява всички детайли на звука за осигуряване на високоскоростен пренос на чисти аудиосигналов. [Известие] : Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще се радваме да ви помогнем.Включително услуги за връщане и размяна.Кабел за преобразуване, който ви позволява да свържете слушалки с микрофон за КОМПЮТЪР до входящата конектора mic / конектора за слушалки на КОМПЮТЪРА или подобно устройство.
Технически характеристики :
1. Материал TPE пречи на разрушаването му и с висока якост. За свеждане до минимум на загубата на сигнала може да се използва позолоченную клема конектор, 24-КАРАТОВО. Ако той първоначално е дефектна, избършете конектор с алкохол, за да се подобри качеството на звука.
[Внимание] [A-22] Нормалната инсталация, окабеляване :
? Слушалка с два конектори (жак за микрофон / жак за слушалки)
? 3 щифта микрофон + 3 щифта слушалка
? 3 щифта микрофон + говорител
Преобразовательный кабел за използването на слушалки на КОМПЮТЪРА.

Опции за продукта

Свързани продукти