.

.

BNKENX 2 бр XLR Гнездовой Конектор за 3 Pin XLR 3 Pin Гнездовой Конектор за закрепване на панел на Шасито Конектор XLR Конектор за гнездо на Шасито Жак за кабели XLR Микрофон Ауди?

BNKENX 2 бр XLR Гнездовой Конектор за 3 Pin XLR 3 Pin Гнездовой Конектор за закрепване на панел на Шасито Конектор XLR Конектор за гнездо

BGN 0.33

Наличност
На склад

Специален гнездовой контакт клетъчен тип, голяма проводимост и стабилностНикелирани корпус / луженые контакт за максимално предаване на сигнала и дълголетие.Подходящ и за микрофони, музикални инструменти и домашни развлекателни системи. Корпус от сплав с D-образна форма, хвърли под налягане.BEKER предоставя на 2 години безпроблемно гаранции, връщане и подмяна в рамките на 90 дни.BEKER 2 бр XLR гнездовой конектор 3-пинов XLR 3-пинов конектор за закрепване на панел на шасито Жак за гнезда XLR Конектор за гнездо на шасито Конектор за тел XLR Микрофон Аудио никелирани конектор с професионално качество Характеристика на продукта : 1. Идеален за разширяване на броя на каналите за запис.Подходящ за фигурата дупки серия "D". Никелированные съединители XLR от с сплав, надежден пренос на звукови честоти. Кръпка-отделение и прилагането на змеевидных на кабели, монтиране на багажник и панел стелажи са готови. Спойка или винт в дизайна.Списък с пакети : 2 бр XLR женски конектор за 3 Pin Гаранция BEKER предлага с 2-годишна гаранция без проблеми, 90 дни за възстановяване и заместване, удобен и ефективен отговор по електронната поща BEKER - съсредоточете се върху аудио, аксесоари за музикални инструменти.Добре дошли на едро за продажба на Аудио, аксесоари за музикални инструменти-Китара Инструментален кабел /аудио жак / аудио кабел и т.

Опции за продукта

Свързани продукти