.

.

ZXDY 1 бр. Миещи Памперси за Кучета, Мъжки Регулируеми и Многократна употреба Тайна За Кучета, Абсорбиращи Превръзки на Корема Кучета, за Дресура на Кучета, Памперси з?

ZXDY 1 бр. Миещи Памперси за Кучета, Мъжки Регулируеми и Многократна употреба Тайна За Кучета, Абсорбиращи Превръзки на Корема Кучета, за

BGN 3.33

Наличност
На склад

Водоустойчив Тези памперси за кучета имат външен водоустойчив материал, от 100% полиестер, с добавка на TPU, което ще попречи на Намокряне, ако кучето Протечет чрез Maxi Pad, и ще запази вашите килими и мебели сухиЦелият Памперс за куче от Мъжки пол може да се пере в машина.Широката отворена закопчалка с възможност за регулиране Ние специално използват голяма квадратна отворена закопчалка за нашите памперси за домашни любимци, която лесно се облича и да стреля, тя не слайдове, Независимо от това колко силно се движите.Той се регулира според размера на талията, което позволява на кучето Си да го носите с комфорт.Абсорбиращи Всяка многократна употреба приключи и за мъжки кучета е сверхмягкую и изключително впитывающую подплата от многослойна микрофибър, вшитую в център тайна за мъжки кучета, които бързо отвежда влагата, трайна и осигурява защита срещу миризма, предотвратяване на намокряне дома си куче.Тъканни вмъкване не се изисква. Удобни Благодарение на ластик памперси Boy Куче Не слизат и не скомкиваются, а мека мрежа лигавицата осигурява много удобен за носене.Протегна, за да остане в правилната позиция, без обвързване и без да дразни кучето си. Особено за кучета с къса кръгла корем, а също и за кучета с по-големи или дълга талия, като такси, докси, кучета с много кръгли животиками или всяко друго куче. Може да се пере в машина.Можете да се изпират в колата и затегнете примката-кука на хигиенни гащите Кученце, за да не прилипала към други теми и за контур-куката служеше за дълго време и е лепкава.След това изсушете на въздух или сложете ги в сушилнята за кратко време при ниска температура, най-добре при температура под 30, след това го оставете да изсъхне на въздуха. Пратката включва : 1 бр. хигиенични гащи за кучета Размери : XS, S, M, L, XLМатериал : памук Име на продукта : Хигиенни гащи за собакцвет : както е показано на снимката Забележка : светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.

Опции за продукта

Свързани продукти