.

.

Сертифицирани МАРКА GOOD DOG Домашни Компостируемые торбички за кучешки Какашек | Общо 150 Торбички за кучешки какашек | Презареждане на 10 Ролки | Без миризма | Дебели то?

Сертифицирани МАРКА GOOD DOG Домашни Компостируемые торбички за кучешки Какашек | Общо 150 Торбички за кучешки какашек | Презареждане

BGN 2.00

Наличност
На склад

? ЗАЩИТА НА МАЙКАТА-ЗЕМЯ, ЗА ЕДНА КАКАШКЕ ЗА ПЪТЛесно да бъде добро куче и хубава кожа-родител с фирмени торби за какашек на растителна основа Good Dog!Това е по-дебела чанта за кучета, който никога не изтича, торбички за кучешки отпадъци с размери 13 х 9 см за всички кучета, големи и малки, и те са напълно подходящи по размер за стандартни дозаторов торбички за кучешки какашек!. ? 15 МАТОВ ПЛЪТНИ ПАКЕТИ НА РУЛО!Повечето кучешки мешочков за какашек са с размер 15-18 микрона.Тези, които са с размер 20 микрона, се издават в ролята на 10-12 парчета. Но тези пакети за какашек за куче, с размери 20 микрона И 15 броя в ролка (само 150 бройки)!Така че, ако се нуждаете от по-дебели, тъпи екологични чанти за кучета с повишена стойност, тези чанти за кучета са идеални. ♻️ СЕРТИФИЦИРАНИ ПАКЕТИ за КОМПОСТИРАНЕ кучешки какашек : Вашите пакети на растителна основа са изработени от PBAT, царевично нишесте и PLA и имат сертификат OK Compost TUV Home S0329!Тези пакети с нулево съдържание на отпадъци ще остави след себе си само полезен компост за градината!. ? РАЗХОДКИ БЕЗ РЪЦЕ!Нашите чанти могат да бъдат по-дебели и се произвежда на ролки по 15 парчета, но те все още са подходящи за повечето стандартни притежателите на пакети за храна за каишки!Освен това, поставете пакети с отпадъци за домашни любимци в корпоративна титуляр за чанти за кучета Good Dog 'vintage vibe' (* продава се отделно с 4 ролята на пакети за какашек домашни любимци). В него са поставени и чанти, както и предложения и ключ!. ? БЕЗ МИРИС, БЕЗВРЕДЕН, СПОКОЙНО!Разбира се, какашки миришат, но ароматни какашки завинаги лишава от вас удоволствие от лавандула.По този начин вашите битки чанти са неутрални и не съдържат парфюм.Марка Good Dog различен стикер, който лесно се отстранява, разделители, които лесно се откъснат за използване с една ръка, и опаковани в рециклирани опаковки.Резервирайте още сега.

Опции за продукта

Свързани продукти