.

.

Средство за премахване на козината на домашни любимци Gobeigo за дивана/превозно средство, Средство за премахване на козина на кучета, Мини-Инструмент За премахване н?

Средство за премахване на козината на домашни любимци Gobeigo за дивана/превозно средство, Средство за премахване на козина на кучета, Мини-Инструмент

BGN 2.33

Наличност
На склад

【Лесно да почистите упрямую домашни любимци】 имаме сгъсти и опитен каучук механизъм за премахване на козината на домашни любимци, който улеснява премахването на дори най-дълбоко упорити козината на домашни любимци и не оставя драскотиниНашето средство за премахване на козина от кучета може да реши проблеми, които не могат да решат ролки за премахване на власинките и прахосмукачки. 【Четири режима на почистване】 Всяка страна четка за козината на домашни любимци има различна плътност, така че у нас има 4 режима на почистване, переключайте режими съответно за ефективно почистване. 【Ергономичен дизайн】 Ние обновихме форма до трапецовидния с голяма дупка в средата, на хората с различни размери на ръце е по-удобно да държат средство за премахване на кожа, не е нужно силно да натискате при почистване, подходящ за хора с тендинитом. 【По-голям размер, по-висока ефективност】 В сравнение с други подобни средства за премахване на козината на домашни любимци, ние увеличаваме размера на продукта за подобряване на ефективността на почистване, за да ви спести време в грижа за коса домашни любимци. 【Използване в няколко сцени】 Нашата епилация за домашни любимци се използва широко в най-различни сцени, като например автомобили, мека мебел, легла за домашни любимци, дрехи, мебели или тъкан, особено подходящ за автоматично обяснения, това е незаменим продукт в живота си.Четири режима на почистване ще ви помогнат ефективно почистване на домашни любимци в най-различни сцени. Използвайте режим на максимална плътност за почистване на голяма площ от козината на домашни любимци. Използвайте режим със средна плътност за вторично пречистване. Използвайте устройството, с минимална плътност, за дълбоко почистване. Гладка страна за качествено почистване на тъкани, за да се избегне усукване.

Опции за продукта

Свързани продукти