.

.

Шлейка за служебни кучета, Шлейка за кучета Animire No Pull с 7 Ивици за кучета, Светоотражающая Шлейка за домашни любимци с мека дръжка за дресура малки, Средни, Големи и м?

Шлейка за служебни кучета, Шлейка за кучета Animire No Pull с 7 Ивици за кучета, Светоотражающая Шлейка за домашни любимци с мека дръжка

BGN 0.33

Наличност
На склад

【Че ще получите】➤В комплекта са включени шлейка за служебни кучета, 7 ярки ивици за служебни кучета, като например "да НЕ се глади", "НАЙ-добър приятел", "ТРЕНИРОВКА", "НЕЗАВИСИМОСТ ПЪТ", "КУЧЕ-ТЕРАПЕВТ", "СЛУЖЕБНА куче" и "ЕМОЦИОНАЛНА ПОДКРЕПА" за различни поводиПросто изберете този перфектен подарък за нашия най-добър приятел. 【Найлонов материал с високо отражение на 360 °】➤ Светлоотразителни въжета за да се осигури добра видимост на вашето куче и гарантира неговата безопасност през нощта.Нашият комплект жилетки за кучешки системата е подсилен дебелото найлон лента.Мека, дишаща нетоксичная окото изпълнена във всяка точка на натоварването, за защита на кожата на вашето куче и я предоставя на комфорт. 【Таблица с размери】➤ S : Размер на врата : 15 "-20", размера на гърдите : 18,5"-23,6"; M : Размер на врата : 20"-25,2", размера на гърдите : 20,9"-27,6"; L : Размер на врата : 25,2"-30", размера на гърдите : 27,6"-32,7"; XL : Размер на врата : 30"-40,2", размера на гърдите : 30,3"-43,3". Забележка : Моля, измерва се размерът на вашия домашен любимец, преди да купите. 【Регулируема M : Размер на врата : 20 "-25,2", размера на гърдите : 20,9"-27,6"; L : Размер на врата : 25,2"-30", размера на гърдите : 27,6"-32,7"; XL : Размер на врата : 30"-40,2", размера на гърдите : 30,3"-43,3". Забележка : Моля, измерва се размерът на вашия домашен любимец, преди да купите. 【Регулируеми и лесна за оборудвайте】➤ Тази конструкция колан за кучета, без да е удушаване с 4 напълно регулируеми ремъци (2 раменни и 2 нагрудных колан), която може да се регулира до желания размер, предотвратява дърпа кучето, запазвайки максимален комфорт.Жилетка за служебни кучета оборудван с 2 здрави куки, които лесно се поставят и свалят благодарение на быстросъемным пряжкам. 【Предотвращайте разтягане и задушаване】➤Шлейка за жилетка услуга куче има две метални панти за теглене на въжето, които са разположени на гърба и гърдите.Предна скоба предотвратява разтягане на вашето куче при ходене, идеален за дресура на кучета или кучета, които са склонни да дръпне.

Опции за продукта

Свързани продукти