.

.

Комплект от колан за кучета и Каишка за разходка, Дишаща Лека Мека Окото Шлейка за Кученца, Котки, Жилетка за кучета, Светоотражающая и Регулируема Шлейка, Защищающ?

Комплект от колан за кучета и Каишка за разходка, Дишаща Лека Мека Окото Шлейка за Кученца, Котки, Жилетка за кучета, Светоотражающая и

BGN 6.83

Наличност
На склад

【 ВЪЗДУШНА мрежа 】- Шлейка за кучета JAY D L изработени от здрава въздушна мрежа, която е различна тематика, лекота, удобство и бърз высыханием, идеален за ежедневно ходене, бягане, тренировки и всякакви занимания на открито. 【 Стъпка по стъпка дизайн 】- Удобен стъпка по стъпка дизайн, само в 3 стъпки, за да лесно да се носят или да се оттегли жилетка, тази регулируем шлейка за кучета и котки лесно се побира и се отстранява с помощта на гърба на ключалката и велкро. регулируеми каишки, които гарантират идеална за кацане за вашата гъвкава котки и малки кучета.ХАЙДЕ, тогава сте готови за разходка. 【Безопасно и комфортно】- Двойно D-образен пръстен, здрава ключалката с предохранителем не позволяват случайно я изключите, дизайн в стил жилетка позволява равномерно разпределя натиска каишка на гърдите и гърба, за предотвратяване на задушаване или напрежение врата. 【 Отразяваща】- Благодарение на дизайна светоотражающей ленти, дизайн колан за котки или кучета я прави видима в условия на слаба осветеност, повишава сигурността при ходене през нощта. 【 Машинно пране 】- Машинно пране, студен, съхраняващ цикъл, без белина, не изсушава се в перална машина. 【Инструкции по размер】-За по-добър баланс на кучето си, моля, консултирайте се с нашата таблица размери за най-добро измерване. 【1 + 1 опаковка 】-1 шлейка + 1 каишка, отлично съотношение на цена и качество!.Свалящ окото шлейка за кучета с набор от каишки за малки кучета и кошкипочему изберете нашата сетчатую шлейку за домашни любимци и набор от каишки?Липсата на задушаване - За разлика от традиционния яка, шлейка в стил жилетка могат да разпределят равномерно натиска на каишка на гърдите и на рамото, предотвратяване на задушаване или напрежение врата. Защита от кълнове -Благодарение на регулируемому креплению на една кука и контур, плътно обхватывающему тялото домашен любимец, пряжке и двойно D-образному пръстена тройни функции за защита работят заедно, защита на вашия домашен любимец, за предотвратяване на случайно изключване.

Опции за продукта

Свързани продукти