.

.

200 Бр. Пастелни Вечерни аксесоари, Комплекти Чинии и Салфетки за парти за рожден Ден, еднократни прибори за хранене -Розова Хартиена Чиния, Чаша за Салфетки, Сламки, ?

200 Бр. Пастелни Вечерни аксесоари, Комплекти Чинии и Салфетки за парти за рожден Ден, еднократни прибори за хранене -Розова Хартиена

BGN 17.99

Наличност
На склад

【Уникален дизайн в пастелни цветове】 Хартиени чинии и салфетки за рождения ден на момичетата в пастельном градиенте, балони от златно фолио, точки, триъгълници и модели честит рожден ден, отпечатани върху елемент на дизайна чинии с розови, жълти, зелени и златисти цветове като фон, тези цветни празнични комплекти чинии и салфетки да станат чудесна украса за вашата масаВашите гости ще бъдат изненадани от тези набор от ястия преливащи пастелни тонове. 【Набор от съдове за готвене Rainbow Party Доставки】Този комплект прибори за еднократна употреба пастелни тонове, оценен на 25 гости.Комплектът включва : кът чинии с размер 25 х 9 см, десертни чинии с размер 25 х 7 инча, картонени чаши с размер 25 х 9 грама, 25 кърпички за закуска, 25 соломинок, 25 прибори за хранене (вилици, лъжици, ножове).с многоцветни пастелни цветове на дъгата - розови, лилави, сини и жълти омбре. 【Материал за парти в чест на рождения ден в пастелни цветове】 Нашите аксесоари за парти в чест на рождения ден на rainbow на 100% хранителни и не съдържат бисфенол А, чинии, чаши и салфетки, произведени от екологично чисти биоразлагаемой хартия, с тегло 350 г, чинии и чаши, rainbow трайни, които няма лесно да се оформи, да се счупят или да се счупи по време на транспортирането на храна, салфетки 3-слойни, меки и абсорбиращи. 【Спестете време и енергия】 комплект за еднократна употреба пастелни чинии за партита лесно за отглеждане, не трябва да се мисли за класификация на отпадъците, да се тревожи за замърсяването на околната среда, не е необходимо да се отдадете на мръсни прибирането на реколтата - идеалната алтернатива на традиционните пластмасови плочи за партита, така че ще можете да прекарате повече време с приятели и семейството си в тази тематична парти в пастелни цветове. 【Е подходяща за различни случаи】Пастелни чинии и салфетки за партита са подходящи за всички случаи.Те са предназначени за рожден ден на момиче, на 1-годишна принцеса, преливащи партита, юбилеи, детски душ, розова тематични партита, парти в стила на еднорога и на русалка, или на всяко друго място, където, според вас, невероятни пастелни цветове изглеждат перфектно!.

Опции за продукта

Свързани продукти